Onsekiz06 Morcivert5 ya adetim den önce yaptığında negatifti 1 gün gecikti pozitif ama bilemedim ya cesaret edemiyorum gidip kan vermeye adetim geçmesine rağmen silik çıkmasını anlamlandıramadım yarın da aşılamanın 15. Günü
Morcivert5 Onsekiz06 olmasa çıkmazdı canım benimde 13.gün böyle silikti var şükür seninde var bence kan ver kendini strese sokma hiç
Onsekiz06 Morcivert5 ay insallah yarın kan veririm bakalım hayırlısı olsun inşallah bana da dua edin 🫶🏻
07070707 Onsekiz06 İkiside mi artımed ben normal testlerine asla güvenmem ama erken gebelikte denk gelmedim yalancı başka marka al kuzum ya
Onsekiz06 07070707 ya evet ikiside artı med doktor 15 gün sonra kan ver demişti olmadı yarın direkt kan verip öğrenirim var veya yok artık hakkımda hayırlısı neyse ümitlenmek istemedim bende çok artımed çok yalancı pozitif gösteriyor diye ya
07070707 Eslem2112 ya yapamadım bugün oğlan çok hastaydı ateşliydi fırsat bulup gidemedim test almaya
Onsekiz06 Fatoss3- dualarımdasın sende bize dua et bende yarın vermeye gidicem inşallah vardır hepimizde
Fatoss3- Eslem2112 tmm cnm henüz cikmadm evden ustalar var az işleri kaldı çıksınlar gitcez hemen eşimle