Onsekiz06 SscL olur canım vermez miyim.. sende umudunu kaybetme Rabbim geciktiriyorsa vardır bir bildiği.. Allah hepimize kolaylık versin kısa zamanda beklediğimiz haberleri alalım inşallah
hnf34 gulsah035_ amin canım bakalım işte biraz erken öğrenmiş oldum artışlar güzel devam ediyor ama insan ultrasonda görmeden inanamıyor, doktor bir de hemen heveslenmeyelim dedi artış güzel ama ultrasonda görmeden gebesin diyemem dedi
Tutar13 anneolmakneguzel_ onları biliyorum canım bordo renkli dısı benim aldıgım early olan o pahalı biraz
Burcak61 Tutar13 ya şu an bi Ümit oldu bende 5.5 sene sonra korunmayı bıraktım daha ilk ay ve gerçekten istediğim için dayanamayıp kan verdim 🙂
Burcak61 Tutar13 dün test yaptım on dakika sonra çok aşırı hayali bi çizgiye benzettim attım çöpe bugün kan verdim
Burcak61 Fatoss3- benimde regl 2 gün sonra bugün kan verdim 5.1 çıktı sizde bariz çift çizgi var hayırlı olsun 🙂
Fatoss3- Burcak61 saol cnm henüz kan veremedim bugün gidicektm eşim tek gitme beraber gidelim cuma günü akşam dedi kendi çalışıyor cnki :)