AnneeeG1 Auri belirtilerin neydi canım hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah🤲❤️🫶🌸
Auri AnneeeG1 Çok teşekkür ederim Amin inşallah 🌸 benim bel ağrım kasık ağrım çok birkaç gündür Ufak ufak mide bulantım var normalde akşamları hiç uyumam tv falan izlerken uyuyakalıyordum
Gizmmis 07070707 yok tansiyonum 7/3 - 8/3 başım dönüp duruyor kalkamadım yataktan gidip test almaya halim yok 😶
Nygzzzz Auri ben dünde erken gebelik testi yaptım ama negatifti yarında regl günüm diğer aya inşallah 🥰
Ynckpgn 07070707 benim bat 10 midem bulanıyor ama psikolojik olduğunu düşünüyorum göğsümde ağrı falan yok
Grand Onsekiz06 aşılama anestezi ile mi oluyor birisi öyle demişti sanki ama doktorum bişey demedi öyle . Bu ay yapılacak benimde aşılama
SscL Onsekiz06 dualarımdasın regl olana kadar umut var, en sağlıklısı kan testi biliyosun hem doktor 8 sinde kan ver dememişmiydi umudunu kaybetme
cigdemm1638 kızlar bat 10 az önce dayanamayıp ovülasyon testinden çıkan hamilelik testi yaptım negatif çıktı sizce doğru mudur yoksa beklemeli miyim?
Fatoss3- cerkes46 SscL Kızlar bişi sorucam ya çok saçma gelicek belkide eltim sürekli benm kafamı karıştırıyor yıl başı gece ben şampanya içtim ama bu alkolsüz olanlarından bana bugün diyorki belki ondan dolayı da pozitif gösteriyor olabilir diyor ne alaka
Onsekiz06 SscL Allah razı olsun hepiniz de benim dualarımdasınız. Öyle dedi ama olsa çıkardı diye düşünüyorum ne biliyim bütün umudum gitti