Gizmmis 07070707 yok gerçekten bi daha test yapmıycam verdiğimiz o kadar paraya yazık baktım geçikiyorum gider ken veririm
Nygzzzz Gizmmis aynen bende aynı fikirdeyim verende Allah alanda o yüzden bu ay olmaz diger ay böyle strese girdikce piskolojik yıpranıyoruz
07070707 Gizmmis Bencede az değil ya çokta pahalanmış verilen paralara da yazık en iyisi kan vermek kırmızıları görene kdar bişey kesinleşmiş değil morel düşürmeyin🫠
Gizmmis Nygzzzz valla yazık bir test 275 lira her gün test yapıp koyulaştı mı acaba var mı demektense kan vermek en mantıklısı
07070707 Serifebk7 bence de bekle bakalım bende hep almayacağım diyorum alıyoru. Ya merakta ediyorum acaba mı diyorum 😌 en sağlamı kan vermek
Gizmmis 07070707 ya çok şükür benm bi bebeğim var Allahım olmayanlara versin ben ikisi bir büyüsün tam anlamıyla iş hayatına dönebileyim diye ikinciyi istiyorum Rabbim kucaklarınızı boş bırakmasın
07070707 Gizmmis Allah bağışlasın canım nasipse olur inşallah 🤗 benim de bebek sayılmasa da bi oğluşum var olmazsa da nasip deriz ne yapalım 🤗