Buseozan23 Pamuk 2025 de sağlık huzurlarla dolsun ve hayırlı sağlıklı evlat bebek vermeyi nasip etsin ve 1 Ocak 3 ayların başlangıcı duamız kabul etsin sağlıklı bebek evlat istiyorum güzel sonuçlarla inşallah 🌸🤲🤲
100924 Pamuk geçen hafta pazartesi doğum yaptım ve oğlum hala hastanede küvez de sağlıkla kucağıma alacağım günü bekliyorum nolur dua edin 🤲
Melissayda Sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl olmasını istiyorum. Rabbim kötü şeyler göstermesin. Hayvanlara zarar verilmesin. Kadınlar öldürülmesin. Aminn 🥰
Melissayda @100924 canım benim inşallah bir an önce kucağına gelsin rabbim korusun minik yavrunu hemencecik kavuşun 🙏
ArasMom__ Pamuk sağlık huzur para istiyorum. Bebeğimi sağ salim sağlıkla kucağıma almak istiyorum, tüm sıkıntılarımız dertlerimiz bitsin istiyorum. Yeni yıl yık bize çok iyi gelsin 🤲🏻🤲🏻❤️
[silindi] Pamuk iyi güzel şeyler eksiltmesin artsın 🤲🏻 bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım 🤲🏻kötü olan her şey benden evimden sevdiklerimden ve burdaki bacikolarımdan uzak kalsın 🤲🏻 bolca huzur sağlık mutluluk para bizlere doğru aksın 🤲🏻 herkes için çiçek gibi bir yıl olsun 💜💜💜
gizemtas54 Hamileliğimin artık keyifli huzurlu geçmesini istiyorum😔 Allahım bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin, 2025 güzelliklerle bereketle gelsin çok güzel bir yıl olsun inşallah🥳🤲🏻
Minat9496 Ülkemde birlik ,beraberlik olsun, herkes mutlu olsun bende iki oğlum ve eşimle mutlu olayım, Gazze’ de , Doğu Türkistan’da zulüm altında olan tüm insanlar özgür olsun Rabbım onlara yardim etsin , sevdiklerimin sağlığı yerinde olsun 🙏
bdlakbrn Allah hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı yaşatmasın ve aratmasın inşallah. Tüm hastalara şifa, borçlulara edalar nasip etsin. Ailemle ve sevdiklerimle sağlıklı mutlu ve sevinç gözyaşları diliyorum herkese mutlu sağlıklı seneler 🤲🏻💖
-pnr- Ormanların yanmadığı,hayvanların ölmediği,kadınların ve çocukların tacize uğramadığı ve katledilmediği,savaşların olmadığı başta ülkem olmak üzere barış ve huzur içinde yaşayabileceğimiz bir sene diliyorum hepimize. Rabbim hepimizin dularını kabul eder inşallah sağlıkla bebişleri kucağımıza alalım ♥️😍
arbukerva Yeni yıl için duam, oğlumun gelmek için zamanını beklemesi, acele etmemesi ve artık normal gebeler gibi ben de hamileliğimin tadını çıkarabilmek istiyorum. Canım yavrumu zamanında sağlıklı olarak kucağımıza almayı istiyorum 🥹♥️ Evlat isteyen herkese de en güzel şekilde kolaylıkla Allah hayırlı evlatlar nasip etsin 💚
Edaerva Pamuk savaşlatın olmadığı açlıktan ve soğuktan donarak ölen bebeklerin değilde annesinin koynunda sıcacık hayata adım atan bebeklerin yaşadığı herkesin birbirine saygı duyduğu huzurlu mutlu sağlıklı barış dolu bir yıl olsun 🤲