Kubrabsyg Doktor bebeğin ölçümlerini verdi ben Şuan 31+1 ama boyunu falan sormadım unuttum şimdi bakıyorum yazmıyor. Diğer ölçüler de büyük mi çıkmış ne ☹️🤦🏻♀️
Aslaninannesi_ Kafası 35 hafta ile uyumlu Boyu 30 hafta ile uyumlu Karın çevresi 32 hafta ile uyumlu çıkmış Boyuda 40 cm canım
Kubrabsyg Aslaninannesi_ ben neden göremedim nerede yazıyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ kafası bayağı büyük belli midemin tam orada 1 haftadır yanma var bugün de ultrason da gördük kafa tam orada
Miyosss Kubrabsyg rica ederim FL değeri boy oluyor canm o çıkan degeri 7 ile çarp çıkan sonuç bebişin boyu, kilosuda ortalarda value yazan yer 1920 gr diye yazıyor canm resim atamadım çizip atacaktım da yapamadım ☺️
Aslaninannesi_ Kubrabsyg canım fl hc yazan değerler en sağda hangi hafta ile uyumlu olduğu yazıyor . Ay inanmıyorum yanma o yüzden mi oluyormuş bende 31hafta olucam yârın bebeğim makat geliş ayakları aşağıda kafa yukarda
Kubrabsyg Aslaninannesi_ evet evet yanmalar ya popo ya kafasını oraya dayıyorlar çok fena oluyorum ilk bebişde böyle birşey görmemiştim ama bu beni mahvetttii