Baby_B Kimler 2025 te bebisine kavusuyor🥰 Biz 28+3 deyiz Muayenemiz cuma gunu heyecanla bekliyorum kizimi görmeyi🥰 İceride kipir kipir Siz ne yapiyosunuuz🥰
Hilalcgl Baby_B bizde tam 28+3teyiz martta kızımıza kavuşcaz nasipse 😍. Çok hareketli ve çok ağırlaştım ikinci gebeliğim tüm işler beni bekliyor hiç emerjim yok ne yapacağım bilemiyorum
Duam_Liya2024 Bizde güzel kızımla 29+0 dan selamlar 🫡 Allah’ın izniyle Martın ikinci haftası kavuşuyoruz 🤲🏻 Bu haftalarda mide yanması başlayan oldu mu?
Baby_B Duam_Liya2024 bende var yanma canim,disarda yedigim gunler oluyor genelde Gaviscon surup iciyorum cok yanarsa
ikibaloglanannesi 23+4 ikinci bebeğime Nisan’da kavuşacağım inşallah 38′de sağlıkla gelsin güzel kızım💗 Abisi, babası ve ben sabırsızlıkla bekliyoruzzz🙈
Girlmama Baby_B hiii bizde 28+3 olduk 6 ocak kontrolümüz 13 ocakta da 2. fetal anomali taramamız var heyecanlıyım bana benzeyen kızım babasına dönmüş gibi umarım bana benzer burnu da anneannesine benzesin 😂
01Hacer01 Dün 29+0 haftalık olduk. Doktor muayenesi vardı kızım 1320 Gr olmuş, gelişimi haftasında devam ediyor. Çok hareketli. Ne zaman doktora gitsem eli yüzünde açıkçası bazen pinpirikleniyorum ı☺️ mide yanmam 2-3 haftadır çok fazla var. 6 kilo aldım