Rosemihra 31 haftalık gebeyim. Sigara içmiyorum normalde . Ama 2 haftadır öyle güzel kokuyor ki burnuma , içime çekesim var . Sokakts yürürken baca duman kokusu😁toprak kokusu benzin kokusu bunlar koklamak istiyorum . Size de oldu mu ? Neden böyleyim acaba
Gulsena09 Rosemihra bende de oldu valla ben özellikle naftalin kokusunu cok severdim esim kiziyodu zararli diye ama dayanamiyodum
Bbuusra Rosemihra Bende de çamaşır suyu kokusu ve buhar kokusu bayılıyorum resmen çok hoşuma gidiyor 💁🏻♀️
ykaya18 Benim annemde duvar tuğla gibi şeyler aşermiş hamileyken. Hususi tırnağı ile kazıyıp yiyormuş. Demir eksikliği bu da aslında 🤭 Ben en tuhaf bulyon aşermiştim 😂
Rosemihra Bbuusra herkeste demir eksikliği olacak diye bişey yok aslında ama benim alerjiklerim genelde ondanmış
Bbuusra Rosemihra Hmm doğrudur. Bende de yeni oldu bu korkuların güzel gelmesi. Çocuktan önce buhar kokusunu çok severdim zaten şimdi daha çok
Bbuusra Rosemihra Yok duştan sonra banyoda buhar olur ya da sıcak su kaynarken yukarıya doğru bir buhar çıkar o koku.
Diloo54 @Rosemihra 38. Haftadayım adını duyunca bile içim hoş oluyo mazooott kokusu tiner kokusu🥲😪 şuan resmen burnumda tüttü 🥴