sumeyye06 https://hizliresim.com/v6jqXA ikili test sonucum kizlar hic bir şey anlamadim yardimci olur musunuz lütfen
SevgibiR sumeyye06 düşük risk diyo yeşil yerde yani değer kirmizi turuncu yer yüksek risk yok bişi yok korkma 😂
Deletedmom667 sumeyye06 bebıs erkek sanırım. Fb hcg 50 nin altındaysa erkek derler yınede allahın bılecegı ıste
bulutunannesi33 sumeyye06 bebısın cınsıyetı belllımı acaba 🧐 benm ucuncu erkek ucunde de 50nın altında ckdı sızınkıde oyle merak ettım smdı 🤔 cogu kısıde tuttu bu duydugum sey
sumeyye06 031965 yaaa teşekkür ederim ben hic bi sey anlamadim sizlere sormak istesim daha 1 hafta var randevuma
031965 sumeyye06 iyi yapmışsınız serbest beta da normal :) benim 81di ve benimkinden yüksek olanlara doktor üçlü test tavsiye ediyodu. Benimki bile normaldi yani 😄
sumeyye06 031965ya ben beta hcg 12.haftada falan yuksek cikar diyodum bu baska hcg heralde 😂 cok şükür canim saglicakla kucagina almayi nasip etsin Rabbim hepimize
031965 Deletedmom667 evet 50 nin yarısı kadar bana da erkek gibi geldi 😄 ben de 81 betayı görünce kesin kızım geliyo dedim. Beta hcg ye inanıyorum 😂
sumeyye06 Deletedmom667 evet ya internetten okudum bende bunu😂 yuksek cikio erkek olanda olmus ama geneli dusuk cikinca erkek.. nasip kismet başından beri erkek hissediyorum😄
Deletedmom667 031965 bana arkadasım soyledi onunki 130 benımkı 39 bende korktum bir sorun var sandım😂 bana erkek olabılir demişti testede gorunce bir acaba dedim 😂😂
sumeyye06 Deletedmom667 bende 23 görünce düşük çıktı sorun var sandim internette arastirirken gordum 50 alti erkek ustu kiz demişler 😂 sizin belli mi cinsiyet
031965 Deletedmom667 bakalım erkek miymiş 😄 bence tutuyor genelde bu beta hcg olayı 49-50-51 gibi yakın olanlar yanılıyo da biz gibi epey yüksek ya da düşük olanların tutuyo 😂
Deletedmom667 sumeyye06 henuz belli değil doktor ıkılı teste usg de erkek olabilir ama erkek demek için erken 1 ay sonra netlesır demişti.