Laviniay Canımlar 2 yaşında kızım var. şuan 37+5 haftalığım. Yarın acilden gireceğim. Sanırım gün verecekler. Bekleyemedim size sorayım dedim araya da yılbaşı giriyor. 38 i birkaç gün geçer öyle mi doğum için gün verirler acaba? Örneğin 38+5 e kadar bekletirler mi?
Gul76 Laviniay siz geç bile kalmışsınız tam 38 de aliniyo benim 38 de aldılar şuan 36 haftaligim bende 8 ocağa randevu aldim gidip gün alcam
Tubaeylul Laviniay merhaba 9 ay oldu mu alıyorlar 9 ay 10 günü beklemiyorlar yani o da ortalama 38+4 38 +5 bu civarlar
Nart Laviniay 38-39doye biliyorum bende ikinci sezeryanımı olucam. Bu duruma göre değişir eğer bir sorun yoksa bekletiyorlar ne de olsa 1 gün fazla bebeğin karında durması onuj için büyük gelişim
Laviniay Gul76 bana devlet hastanesi doktoru artık randevu alma bir hafta sonra direkt acilden giriş yap bu verdiğim kağıtla dedi. 3-4 gün geçti gidemedim. Yarın gidicem inşallah azarlamazlar 🤣
Denizinincisi İkinci sezeryanım olacak devlette geçen hafta gün aldım 38+5 de verildi, 39 a da veriyordu ben istemedim. İlla 38 diye bişey yok yani sorun yoksa bekletiliyor