Anneoluyorumm00 Efulim19 gamzeoktay Efulim19 Busraa41 Ergo Tugcenurmiray gizemm0688 Samberf hiranyr Maşallah kızlar ya Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 hep çok sevmişimdir ikizleri🥰🥰 ailede mi var sizin yoksa tüp Bebek mi
gizemm0688 Anneoluyorumm00 benım hem aılede var hem tüp bebek. Üçüzdü biri sonlandı. İkisiyle devam ettik🙂
SevalElmas Efulim19 30+1 tek yumurta ikizlerine hamileyim doktorum 37. Haftada alırız diyor ama benim dayanacak gücüm kalmadı mide yanmaları kramplar yürüyememe inanılmaz
Busraa41 gamzeoktay yaaa 🤨 banada öyle geliyor sanki 30. Haftaya kadar çalışamayacakmışım gibi. Gerçi iş yerinde de sürekli oturuyorum yorucu bi işim yok ama bakalım hayırlısı artık olmadı son zamanları rapor alarak geçiririm
Gzde4507 Busraa41 29+1 haftalık bnmde çift yumurta çalışıyorum bnde ara tatilde izne çıkcam nasipse. Normalde sorun olmuyordu ama 1-2 haftadır ağırlaştım sanırım mide yanması falan oluyor. İnş 38 haftaya falan dayanırım. Doğum ile ilgili hiç bilgim yok bakalım ne der doktor.
gamzeoktay Busraa41 oturmakta sıkıntı oluyo çok ayskta durmak da sıkıntı oluyor ins rahat gecirirsiniz🙏
twn_babymom Samberf siz normal doğum mı yapacaksınız benim dr 36 da alırız diyor 37 38 haftayı beklemeyiz çünkü ikizlerde her an hersey olabilir vs dedi bakalım bekliyoruz
twn_babymom Bu arada çoğul gebeler olarak instagramda bir grup oluşturalım hepimiz neredeyse aynı haftalardayız en azından destek olalım tecrübelerimizi paylaşırız ne dersiniz 😇🌸
Busraa41 Gzde4507 iyi sen baya yaklaşmışsın izne, bende o günleri görürüm inşallah zaten doğum izninden sonra tamamen bırakacağım işi
Anneoluyorumm00 gizemm0688 oyy kıyamam yaa rabbim diğerlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH 🤲😊
Tugcenurmiray Efulim19 amin inşallah hepimize saglıkla sıhatla nasip etsin yavrularımızı kucagımıza almayı😍
Anneoluyorumm00 Efulim19 MaşALLAH 🧿yaa çok güzel ben çok seviyorum😂 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH 🤲🥰