Mekselina49 djjdjdksalla devletteki perinatoloji yumurtalıkları falan göstermiyor bende yoktu siyah ekrandı sizinde öylemydi
djjdjdksalla Eliif Mekselina49 detaylı çok uzun sürüyo 1 saat kadar valla o kadar şeye bakıyor ki anlamıyorum bn
Asilzedemom Sareeel bu bebeğin boyu degilmi yani kolları gibi duruyor beyaz yer arasını açmadan bilinmez ko
Asilzedemom Sareeel atın bakalım bende oğlumun kini atayim daha iyi olur oğlum 4.5 yaşında kesinlik olduğu için 5 yıl kini atayim
Asilzedemom Sareeel cikintiyi görüyorsunuz ve 2020 Ocak da çekildi bu 5 yıllık tam.sizinki daha net buyutmus bence erkek
Asilzedemom Sareeel kız cikinti varya ortada 😅😅 benimde şimdi devlet biliyon mu kagit vermiyor 17 haftalık olduk ultrason kötü ama tahminim erkek dedi yani diyoruk bidaha gel ama bu odadaki ultrasonda baktirma dedi yada acile gel dedi 😅😅
djjdjdksalla Elis27 valla doktorum çok iyi aslımda prof peritonolog normal hastaneye de gittim orda da hep çelişki en son erkek dediler öyle kaldı😂
Elis27 djjdjdksalla bende doç. Dr randevu almıştım ama asistan Dr bakmıştı perinatolojide yani özel Dr m daha iyi geliyor bana detaylı bakıyorlar yani
Sema0343 Elis27 14 haftalık olduk erkek olduğunu öğrendik kız hissediyordum sağolsun yavrum yüzünü gözünü kapatmış bir orası açık 😀