Minikbirbey52 Çok sancım oluyor gece cocuk biyerde toplanıyor agrım artıyor üç gündür ve kabızlık sorunuda oldu korktum dogum sancısı mı diye ancak üç gecedir uyku yok sıcak su torbası koyuyorum idare etmeye calısıyorum aynı durumu yaşayanlar var mııı😩
cnnsrt Minikbirbey52 ben de 36+4’teyim ve ilk doğumum olacak nasipse, hemen hemen aynı belirtiler var ve ne olduğunu anlamlandıramıyorum😟 rahimde ara ara hissettiğim ağrılar, bebeğin sertleşmesi bunlar normaldir diye düşünüyorum
Yeliz_3534 cnnsrt ben daha 31 haftadayim benimde aynı çocuk toplanıyor bı sancı geliyor 5 sn kadar sürüp gidiyor doktora gittim bebeğin başı dönmüş artık dedi
Minikbirbey52 cnnsrt evet kafası aşagıdaydı bu hafta artık pozisyon alıyor ve yeri daraldıgı için içerde toplanıyor sanırım aynı seyler ama dayanmamız lazım az kaldı 😢☺️
cnnsrt Yeliz_3534 evet 29.haftadan itibaren başı dönük bizimkinin🙊 ara ara olan sertleşmeler ve bebek toplanmasının yalancı sancı olduğunu söylemişti doktorum
cnnsrt Minikbirbey52 sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz🤲🏻 normal doğum mu bekliyorsunuz? Benim doğum korkum da giderek artıyor var mı tavsiyeleriniz 🫣
Minikbirbey52 cnnsrt ben sezeryan olacagım bir bucuk haftası var normal istemedim o korku bendede genede var 🙄☺️