Sedefffff Kızlar 17 günlük bebeğim var sütüm az meme ve mama şeklinde ilerliyoruz,sorum şu süt sağılarak arttırılabilir mi ? Ve önerebileceğiniz makina ya da pompa var mı ? Ya da hiç sağmaya gerek yok kendiliğinden artar mı ?
Gulsena09 Sedefffff kiz bizde 17 gunluguz ilk dogdugunda bi hafta mama da kullanmistik ben bol bol su iciyodum ebebekten sut artirici iceceklerden almistim onu iciyodum bide surekli sagiyodum sutumu sagmak artiriyo demislerdi gercekten de artti sutum suan da surekli sagiyorum sutumu
Gulsena09 Sedefffff kiz bizde 17 gunluguz ilk dogdugunda bi hafta mama da kullanmistik ben bol bol su iciyodum ebebekten sut artirici iceceklerden almistim onu iciyodum bide surekli sagiyodum sutumu sagmak artiriyo demislerdi gercekten de artti sutum suan da surekli sagiyorum sutumu
Seda_2516 Sedefffff 6 adet ayva Limon Tarçın zencefil pekmez 2.5 litre su ayvalar yumuşayana kadar pişirin ayvanın tanelerini de yiyebilirsiniz gerçekten etkisini ilk denemede farkedersiniz
Sedefffff Gulsena09 peki nasıl sağıyorsunuz yani bebiş emdi diyelim o uyurken mi sağıyorsunuz ve sağdıklarınızı verince meme reddi olmuyor mu biberonla mı veriyorsunuz ? Bu arada gözünüz aydın Rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza 🤲🏻🥰
Gulsena09 Sedefffff o uyurken de sagiyorum uyanikken de sagiyorum bide posetlerken sabah veya aksam sagdigimi yaziyorum ona gore veriyorum canim sabah sagdigimiz sutu aksam verince bebekler uyumuyomus sende dikkat et bence buna ilk meme reddi yasamistik kasik gibi bisey oluyo adini unuttum suan onunla vermistik bi hafta suanmemeye benzer biberon basliklari oluyomus onlardan aldim berecegim zaman ona koyup veriyorum meme reddi olmadi boyle yapinca. Sizinde gozunuz aydin saglikla buyutelim yavrularimizi🙏😍 sizinki kiz mi erkek mi
Sedefffff Gulsena09 peki makina için öneriniz var mı ? Gazlı mı gazlı bir erkek bebiş 🥴 Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Gulsena09 Sedefffff ben lansinoh ikili elektrikli gogus pompasini almistim 6 7 aylikken bebegim çalışmaya baslicam tekrardan o zamanda hizli sagarim rahatlik olur diye dusundum bide manuel olmamasi daha iyi oluyomus yorulmadigimiz icin bizimkide gazli bir erkek bebis saglikta buyutelim yavrularimizi insallah🙏😍
Merve-betul Sedefffff ben sorun yaşamadım çok şükür azlığından ama yinede azalmasin diye sağım yapiyodum weenin şarjlı göğüs pompasıni kullaniyodum hala da duruyo yanimda tasiamk için sagiyorum biberon ağzı da var sağıp ağzını kapatabiliyosun küçük ogkum hamileyken gorudm de salak gibi almamıştım sonra lazım oldu manuelim cekmiyodu baktim netten a101 in hangi şubesinde diye eşim bukdu da gidip almıştı taşınabilir olması güzel en azından 450 ye mi ne almıştım öneririm bak bence
hermione_granger Sedefffff 2 ay 5 günlük bebeğim ilk doğduğu günden beri sağım yapıyorum 10 güne yakın yoğun bakım sürecimiz oldu maalesef meme tutmadı silikon gögüs uçu denedik ama onuda istemedi bende sağıp biberonla veriyorum sütüm hiç azalmadı çoğalttı sağım yapmak günlük tükettiğim şeyler ise kuru kayısı dut kaynatıyorum blendırdan geçiriyorum onu içiyorum bestlak damla e bebekte satılan süt artırıcı malt içecek birde rezene kaynatıp içiyorum hem süt arttırıyor hem gazı az oluyor 2makine kullanıyorum ben lansinoh elektrikli tekli birde bebebao eller serbest Bebebao tavsiye ederim oğlum uyurken takıyorum ev işimi hallederken bi yandan sağım yapıyorum harika birşey elektirikliyle priz başında oturmak sıkıyor bi zaman sonra
Gamzeli_03 Sedefffff bebek emsin sağ göğsü arkasına sağ göğsünü sağ ister bir damla gelsin sonra bebek meme isteyince yine sağ memeyi ver 👍🏻 sonra sola geç emsin arkasına sağım yap bebek yine meme isteyince solu ver burada ki amaç bebek emdi sağım yaptın beyin üretiyor sütü beyne bebek emdi ama bu süt yetmiyor daha fazla üret mesajı vermek sağım sonrası yine aynı göğsü verdiğin de arkadan gelen yağlı doyurucu sütü bebek emsin diye ilk süt gaz yapar bu yüzden arkadan gelen yağlı süt gazı engeller ve bebeğin kilo almasını sağlar hem sütün artar bol su uyku meme ucu uyarısı artırır sütü yediklerin sütun kalitesini artırmak için hurma badem incir ceviz yeşil yapraklı sebzeler kırmızı lahana yulaf bulgur bestlak damla dut hoşafı gibi gibi şeyler de hem artırıyor hem kaliteyi artırıyor ve hep olumlu düşün benim sütüm çok bebeğime yeter sagdıgın sütü yarım saat kadar oda sıcaklığında bekleti dolaba koy ısıtacagin zaman benmari usulü sıcak suyun içine oturt dolaba direk koymak sütte demir tadı gibi bir tat yaparmış pompa da şu eller serbest olanı çok güzel diyorlar elektrikli oturup bekleyeceksin benim elektrikli de vardı manüel de lansinoh öneririm sağ sakla besle ucu s m l şeklinde uçları m al gülerek büyüt canım hep olumlu düşün ve sütun yeter senin mama var diye ona güvenme emzirmeyi bırakma 🤲🏻♥️🥰😘🤗