tugceturkben-1 Kızlar karnım ful sertleşiyor alt üst sag sol her tarafı 3 4 dk sonra geçiyor 5 10 dk sonra tekrar geliyor bu kasılma mi oluyor
ezooezz tugceturkben-1 kasık ağrısı var mı? Bende bebeğin olduğu taraf sertleşiyordu ve iki kasığımın ortasında sancı olmuştu büyük tuvaletim varmış hissiyatı vardı bir de. Herkeste bir olmsyabilir sancılar ama bilmiyorum bende bu şekildeydi. 5 dk arayla 10-30 saniye arasında sürüyordu
tugceturkben-1 ezooezz regl ağrısı gibi hafif ağrım var ama şiddetli değil belim ağrıdı biraz o da geçti uyanınca
Minikbirbey52 Aynı durumdayım 37. Hafta üç gecedir sancı agrı kasılma ve sertleşme var yatamıyorum :(((
ezooezz tugceturkben-1 Bebek toplanması durumu kasılma diye biliyorum. Düzenli mi oluyor bu kasılma takip edin
Maviniz tugceturkben-1 bebek bir yerde toplanıyordur. Bir yandan da kanala girmişse başı o da ağrı yapar.
Minikbirbey52 tugceturkben-1 cocuk toplandıgı için ve başı artık asagıda oldıgu için ağrı yapıyor çünkü üç günü geckindir bu sekilde su gelmesi vs yok
Maviniz tugceturkben-1 bebek bir yerde toplandığında orası anında sertleşiyor. Bebek kanala girdiğinde alt karnında sürekli baskı hissetsin vajinaya doğru zaten doğum yaklaştığı zaman bebek kendini hazırlıyor o da tam bu haftalar