Aysezey Adana da görev yapan varmıı. İş yükü çok mu ağır ? Personel ihtiyacı varmış tayin istemeyi düşünüyoruz yarına kadar süremiz var. Kısacası tavsiye ediyomusunuzzz ?
Aysezey crnsydm çok sağolun. Ama polisler için sıkıntı mı şimdi ortamını az çok duydukk. 2.gebeliğim benmde ordayken doğum yapıcam büyük ihtimalle eşimi gece gündüz çalştracaklarmıı nasıl olacak acaba. Lojman çıkarmı vs. 🥲
12betul Aysezey adana da yaşıyorum . Mesleki olarak bilmiyorum post üste çıksın diye yazıyorum . Ama mahalle mahalle. Değişiyordur diye tahmin ediyorum
Booksandcats Eşimin kuzeni adanada polis çok detaylı bilmiyorum ama başka yere gitmeye çalışıyor o da çok zorlandığından bahsediyordu
Esra1999 Aysezey benim amcam da polisti şimdi Urfa da narkotikte çalışıyordu hergün arka sokaklar gibi olaylara gidiyorlardı Allah yardımcınız olsun her meslek zor polis asker uzman eşleri Allah yardımcınız olsun sizler için daha zor
Prensess33 Aysezey Adana mi tekrar düşünün 😁 olaylar bitmez bu arada meslekli değilim sadece Adanayi biliyorum
orkidemm_ Aysezey tavsiye etmiyorum çok yoğun olaylı sıkıntılı eşimi zor görüyorum canım kocamı emniyet daha çok görüyor