Eternal06 Merhaba kızlar, Merak ettim çin takvimindeki hesaplama ile bebeğinizin cinsiyeti uyumlu mu?
Asilzedemom Eternal06 ilkkinde tuttu bunda tutmadı erkek dedi doktor ama çok da net olmadığını söyledi ve 17 haftalık olduğu halde ultrasonum iyi değil ama ihtimali var dedi çok büyük bir ihtimalle erkek dedi ama Çin takvimde kız diyordu
Hasret18ayaz Eternal06 oğlumda tuttu bugün de kızım olacağını öğrendim ama erkek gösteriyordu çin takvimi yani bir degisiklik olmaz ise şimdilik tutmadi
Hhh03 Asilzedemom benimde aynı şekilde ya bi doktor erkek diyo biri kız fetal dnada erkek çıktı ama değer az olarak gözüktü sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻
Meryemm0 Anne2829 bana da bakar mısınız nasıl bakılıyor hiç anlamadım birinde kız birinde erkek diyor çünkü Benimde doğum tarihim 22.07.1994 Son adet tarihi 12.08.2024
Eternal06 Meryemm0 internete çin takvimine göre bebek cinsiyeti hesaplama yazarsanız hesaplayan siteler var. Sizinkine baktım kız yazıyor🥹
Meryemm0 Eternal06 birkaç siteye baktım bende hepsi farkli farklı gösteriyor ama cuma günü gidince öğrenip sizi de etiketlerim insaAllah 😍
Anne2829 Rbdrmx inanın belli bişey yemedim karışıktı ama kızımdan çok farklı bir hamilelik oldu 7. Aya girdik 🥰