Melekkaratas16 gunesveguney bendede ara ara kan geliyor az az 11 haffalıgım doktorum dedi kanamam o kadar çok değil az ama yinede önmemizi alalılm dedi düşük riskini azaltmak için fitil ve hap verdi kullanıyorum ama hala arada geliyor kan peceteye görünce çok üzülüyorum ama inşallah Birsey olmadan atlatırız inşallah hep uzanın dinlenin bu süreçler tehlikeli
gunesveguney Melekkaratas16 dün kontrole gittim bende rahim ağzı kapalı, içerde bir kanama alanı yok her şey yolunda dedi. Rahim genişledikçe olabiliyor ama takip edicez dedi bakalım
Meltemanneolsun Benim mide bulantılarım var. Yorgunluk çok öyle bir şey de yapmıyorum ama sürekli uykum var
Esraa00 Bernaydiii doymuyorummmm ağzımın tadı yok kilo aldım riskli gebelik diye bel ağrısı falan ama çok şükür sağlıklı olsunda
KumpirsMom Bernaydiii herkesin bulantısı geçmiş ama benim yeni başladı 😂😂 daha doğrusu bulantım kusmaya döndü bide iyice göbeğim çıktı ve gergin onun dışında bi belirtim yok tahmini doğum 19 temmuz bu arada 🥹
pskdanisman1anne 12+3 🌸 bulantılarım azaldı nadiren akşam saatleri oluyor. Geçen haftalara göre daha enerjik hissediyorum. Karnım bir çok şişiyor bir dümdüz oluyor çünkü gaz bazen fazla oluyor. Geçen hafta hala bel ve kasık ağrısı yaşıyordum bu hafta çok şükür yoğun bir ağrım yok.🤲🏻 Sadece bazen bel ağrısı oluyor
Datlum Alyel94 bu durum bende de var doktor tavsiye ederse krem kullanmayı düşünüyorum kontrole gidince soracagim
patili_kiz90 Ne bulantı ne aşerme hiçbiri yok iştahım iyi hamileliğin başından beri🥹 sadece hazımsızlık yaşıyorum ne kadar ölçülüde yesem şişkinlik oluyor. Bel ağrısı yaşıyorum fazla ayakta kalınca. Bende böyle durumlar. Şu an 11+5 im
101224 9+2 haftalık hamileyim bende bulantı sadece sabahları oluyor onun dışında çok halsiz ve yorgunum. Ne yesem şişiyorum su bile şişiriyor o çok yorucu oluyor istediğim gibi bişey yiyip içemiyorum. Bir de uyku uyuyamıyorum sabaha kadar oturuyorum neredeyse benim gibi uykusuzluk yaşayan var mı?
Pinnar7 Trimester başladı ve aşırı rahatladım, ne duygusallak ne hormonlar ne bulantı hiç bir şey kalmadı ve aşırı enerjim geri geldi. Sonuna kadar umarım böyle devam eder 🙏🙏🙏
Bernaydiii 11 haftalik olduk bizde . Istahsizlik, mide yanmasi gibi bir sey oldu. Belimin sol tarafi igne gibi batiyor araliklarla. Boyle bi bel agrisi yasayan var mi. Acaba hamilelikten once fitik vardi da o mu tetikledi diyorum. Ama agirlik daha olmadi ki
Berrakk39999 Bernaydiii Benim de fıtıgım vardı sol tarafta agırlık olmasa bile inanılmaz agrıyo bazen şimdi böyleyse ileride o fıtık bize neler çektirecek kim bilir
nurdaneg0716 Bernaydiii cinsiyeti öğrenen var mı acaba ben daha özele gitmedim net öğreneyim diyorum 12 haftalığız şu an
Bernaydiii Berrakk39999 hamilelikten once boyle bi agrim yoktu simdi rontgen falanda cekilemez yarin kontrolum var sorucam artik
Bernaydiii Likoli ikili tarama down sendromlu olup olmadigina bakilmiyor mu ki yuzde yuz kesinlikte yok baska birseyede bakiliyor mu
KbraGkhan gunesveguney Selam 💐 benim de 7 haftalıkken yoğun ve kırmızı kanamam başladı. Almanyada yaşıyorum. Hemen doktoruma gittim. Kontrol etti ve yoğun kanamam vardı. Fitil başladı günde 3 kez ve şükür şimdi 10 haftayı doldurduk 2 haftadır hiç kanamam yok ve bebeğimiz iyi. Size tavsiyem hemen bir doktor kontrolüne gidin inşallah her şey güzel olur 💐
gunesveguney KbraGkhan merhaba çok teşekkür ederim evet evet gittim bende benim kesildi çok şükür rahim genişlediği içinmiş 🌸