Kızlar bebeğim 4 aylık oldu neyi alıp memnun kaldım neye pişman oldum sizlere de öneride bulunmak istedim
Kesinlikle al dediklerim
Umay bebeğin reflü yatağı(hastahnede bile kullandım ilk gün)
Piyanolu Oyun halısı (bebeğimi oyalıyor çok memnunum)
E bebekte satılan çoraplı pantolonlar ( bebeğe giydirmek için en doğru tercih fotoğrafını yüklerim)
Ana kucağı
Kanguru (bakalla bile giderken sürekli bebek arabası çıkarmak eziyet yakın yerlere sürekli kanguru kullanıyorum)
Bebek hamağı ( gaz sancısı olan bebekler için çok lazım oluyor )
Dolap içi düzenleyiciler( bebek kıyafetleri çok küçük dolaba direkt koyunca düşüyor topluyor olmuyor )
Philips avent emzik ( eğer emzik tercih edecekseniz gerçekten kurtarıcı)
Philips avent biberon( o kadar kullandım hiç meme reddi yapmadı)
Depend(normal doğumda kurtarıcı kesinlikle alın)
Hazır bebek yelekleri ( örgü yelek yenidoğan için kullanılmıyor çok kaba geliyor ve ıp bazı bebeklere alerji yapıyor )
Katlanır küvet ( filesiyle birlikte doğduğu günden beri ben yıkıyorum bebeğimi yer kaplamıyor)
Kundak bebek havlusu ( ben bornozda almıştım ama bebeğe bornoz kullanılmıyor )
Sağım makinası (sütümü arttırdı ilk zamanlar bebeğimi beslememe yardımcı oldu mastit olduğum zamanlar kurtarıcım oldu çok iyi marka almaya gerek yok ben Trendyoldan rexon diye bir marka aldım sorunsuz kullanıyorum)
Göğüs pedi ( ilk zamanlar ne kadar süt üreteceğini vücudunuz anlamıyor sürekli akıyor süt göğsü pedi çok kullanışlı oluyor)
Bolca bebek nevresimi (sürekli altına çıkarıyor sürekli nevresim değiştiriyorum)
Çok pişman olduklarım
Sabun olan deterjanlar ( makinamı bozdu hepsini denedim topaklanıyor elde yıkayacaksanız alın)
Puset ( bebek arabasına takılmıyorsa beş kuruş etmez )
Gaz kemeri( bebeğimi rahatlattı ama iki gün kullanınca çok ısıtmamama rağmen bebeğimin göbeğinde kızarıklık yapmaya başladı çok hassaslar)
Temassız Ateş ölçer ( doğruluk payı çok düşük en iyi markayı aldım yine de doğru sonuç vermiyor koltuk altı veya kulaktan ölçenleri tercih edin)
Lohusa pijama takımı ( lohusa pijama takımını hamileyken giymek mantıklı ama doğum için önden düğmeli biraz büyük bir pijama takımı alın lohusa takımlarım karnım gidince bol geldi kullanamadım)
Aklıma geldikce ekleme yaparım sormak istediğiniz bir şey varsa cevap vermeye hazırım güzel anneler🌸