[silindi] Balbebek012 kız senin yorumların benden fazla işte onu diyorum bi kendine bak bir de bana 😅
Balbebek012 [silindi] yaa neyse bakalım belki bir gün pembe kalbimiz olur 🩷 al sana benden pembe kalp 🩷🩷🩷🩷🩷
Gamzeli_03 Balbebek012 kaoslarla dolu bir yıl olsun o zaman başka türlü 15.000 yorum nasıl olacak 😂 nereden görüyoruz merak ettim bende kaç yorum var 😂
Balbebek012 Gamzeli_03 ahahaha di mi di mi 😁 profile gir orda yukarıda gönderiler var oraya dokun ordan görürsün
Gamzeli_03 Balbebek012 abboww ben bu yolu yürüyeceğim daha çok var 2230oldu bu yorum ile linç kaos bulmak lazım 😂 çok çalışmam lazım çok neyse o zamana kadar Dubai çikolatası ucuzlar belki ondan gönderirler 😂😂😂
Alya05 tugcesakzci neden bize yok 😀😀😆bizde insanız illa pembe kalbimizinmi olması lazım banane bende istiyorum 😀
umrumdadegil Alya05 @Balbebek012 hahah umrumda değil dermişim gerçekten 🤣🤣 15bin yorum olunca geliyor senin de çenen düşük olsun sana da gelir 🤣 pembe kalbim canım💓😍🤣
Alya05 Balbebek012 😀😆🤣🤣😆çenemizin düşük olması lazımmış 😀😀🤣🤣çok yorum almamız lazımmış hahaha biz öyle boş vakit geçirmiyoruz burda hahahah