MiracAlpinveUmutunAnnesi Eldgrn Ya o değilde ben 2017 den beri burdayım bir insan burda hiç mi yorum yapmaz 😂 Kalpsizim
Melodimm MiracAlpinveUmutunAnnesi Burda da pemis kalp alırsan gelecek seneye 2 kutu gelir😂😂😂Bu yıl burda almaya bak🍫🍫🍫
Eldgrn MiracAlpinveUmutunAnnesi O zamandan bu zamana olsaydım herhalde 350.000 falan olurdu yorum sayım 🤣
MiracAlpinveUmutunAnnesi Melodimm Kız yok öyle şey mi olur kutunun üzerinde bile happy mom happy kids yazıyor 😂😂 Burası bana çok zor geliyor sanki yabancıyım burda 😂
Eldgrn MiracAlpinveUmutunAnnesi o kadar uğraştık rekor sahibi olmak için olsun o kadar daha uzun süre kimse kıramaz rekorumu😁
MiracAlpinveUmutunAnnesi Melodimm O nasıl oluyor ya ben doğum yapınca burayi hemen unutuyorum hatta 00.00dan sonra bilgilere bakıyorum sonra foruma girmeyi unutuyorum ama kidste direk foruma bakmak için giriyorum 😂😂
minikbebegim06 tugcesakzci dimi çok tuhaf post açıyorlar ama olumlu eleştiri olursa kabul edip olumsuz olursa siz yorum yapamazsınız diyorlar herkese açık bir platform isteyen istediğine yorum yapar asıl yorum almak istemeyen post açmasın 😂
Melodimm minikbebegim06 Siz şey zan ediyorsunuz ya post açanlara hakaret Linç ede bilirsiniz yok böyle birşey.Suan tabi hakaret olmasa bile siz ve çoğu kişi bunu böyle anlıyorsunuz.Hayret birşeysiniz.Birde yaranmak için yazmadiysaniz bende ne diyeyim.
MorKelebek54 minikbebegim06 özgür bir platform da istediginiz gibi yorum yapabildiginizi savunuyoken benim ozgur bir platformda actigim postu sorguluyosunuz. minikbebegim06 yorum almak istemeyen post açmasın Kendinize yapilmasini istemediginiz seylerini baskalarina yapmayin.
Melodimm MiracAlpinveUmutunAnnesi Giriyorum ama cevap yazamiyorum bazen bazende aynı gün 10 yorum yazıyorum işte😂😂😂😂
MorKelebek54 tugcesakzci sizin de isinize gelmeyince post acmayin diyosunuz. Siz de boylesiniz yapicak bisi yok. Postuma yorum yapmakta özgürsünüz hoşunuza da gitmeyebilir ama saygi duymak zorundasiniz. İyi aksamlar dilerim
minikbebegim06 MorKelebek54 siz böylesiniz asıl eleştiri olumlu olursa ne güzel olmazsa hemen gidin bilmem ne yorumlardan rahatsız oluyorsanız doğru post açmayın
tugcesakzci MorKelebek54 valla inan sana saygı duymak zorunda değilim. Ayrıca yorum yazmayın diyenler hariç kimseye post açmayın demem. Sen kaos yarattığın postlarla kişilerle karıştırdın heralde beni 😉
MorKelebek54 minikbebegim06 valla uzun zamandir burdayim hic kendi postumda kimseue böyle muamele yapmadim. Rahatsiz oldugum konu bu degil ki siz beni yanlis anlamissiniz. Rahatsiz oldugum arkadasin beni yanlis anlamasi. Sorun zaten bu poste olumlu ve ya olumsuz yorum yapmaniz degil.
Melodimm MorKelebek54 Boş ver işte popular olmak için yalaka arkadaş numarası biliyoruz artık bebek gibi zır zır zirlayan tipler.