Hatice4136 kızlar babam ve babaannem gelecek şehir dışından onlara güzel bi sofra hazırlamak istiyorum ne yapmalıyım? menü örneğiniz nedir? neler yapayım sizce ?
_biranneadayi Hatice4136 Karnıyarık Bezelyeli pilav Tarhana çorbası ya da domates çorbası Lahana sarması Yeşil salata Tatlı olarak revani ☺️
metemom_ Hatice4136 Patlıcan kebabı Pirinç pilavı Cacık veya mercimek çorbası Salata Ağlayan pasta Benim kurtarıcı misafir menüm bu
rumisam Hatice4136 Havuç tarator Ispanaklı kalem böreği Kuru patlıcan dolması Kavurma Havuçlu bezelyeli pirinç pilavı Roka turp pancar vsden salata Tatlı olarak kalburabastı ya da şekerpare kaymakla
Serap09 Hatice4136 bn karnıyarık pilav ve havuç tarator yapacagim bide duz marul domates roka salatası yapacagim kısmetse eşimde balık kizarttiracak disardan gelecek
Hatice4136 metemom_ ay çok güzelmiş bende öyle düşündüm yanında bulgur pilavı olur mu? Pirinç pilavı olmasa?
Bnguuu_102 Kağıt kebabı İkisi de çok güzel oluyor yanına pilav güzel bir çorba salata mantı veya tarator bir de tatlı olabilir afiyet olsun
metemom_ Hatice4136 bulgur pilavıyla da yaptım patlıcan kebabını çöp şişe dizmenizi tavsiye ederim tabakta daha hoş görünüyor
Gulsena09 Hatice4136 tas kebabi Pirinc pilavi Kizartma beya borek Ezogelin corbasi Cacik veya salata Sutlac veya dondurmali kemalpasa