sendekimsinnn Kızlar düşükten hemen sonra hamile kalan varmı aranızda varsa düşüğün kaçıncı günü öğrendiniz hamileliğinizi
Aleyna_1634 sendekimsinnn kurtajdan sonra hamile kalmışım hemen baktım 35 gün oldu hala adetim gelmedi gittim doktora kese görünüyor dedi o zaman öğrenmiştim
Hasret18ayaz sendekimsinnn kürtajdan sonra hemen kalmışım 34. Gün kontrole gittiğimde öğrendim şuan 13+1 bugün cinsiyetini öğrendik
Aleyna_1634 sendekimsinnn ölen bebek gelismedigi için kalbi durmuştu bu bebeğim sağlıklı bi sorunumuz yok çok şükür
sendekimsinnn Hasret18ayaz maşallah yumurtlma fln takip etmişmiydiniz birde bu hamileliğiniz nasıl geçiyo riskiniz varmıydu hiç
Hasret18ayaz sendekimsinnn korunurken kalmışım ben her hangi bir çaba göstermedim banada sürpriz oldu çok şükür hafif lekelenmlerim haricinde bir sorunum yok doktorum gayet iyi herşeyi diyor bugün ense kalınlığı burun kemiği vs bakıldı gayet iyi
sendekimsinnn Hasret18ayaz maşallah işte Allah nasip edince hiçbişey engel olamiyor sağlıkla kucagınıza alın inşallah
Hasret18ayaz sendekimsinnn bir oğlum vardı birde kızım olacak inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin