Esmasin Bugün adetin 3. Günü 11 aralıkta çatlatma olmuştum bugün kontrolüm vardı gittim ve yumurtam çatlamamış bile iğneye rağmen kan tahlili verdim bekliyorum. Bu durumu yaşayan var mı? 23mm di yımurta
Gzmom Esmasin çatlayıp çatlamadışını kontrol için tekrar doktor çağırıyormu sizi beni hiç çağırmadı iğneyi vurun dedi bitti
Deletedmom_984 Havuc ye canim bol bol ben havuc yedim hatta postumun altina bi arkadas 5 tane havucu ardi ardina yedim demisti ben normalde o kadar yemem ama yedim dogal yolu dene bir de bakalim 2 saat icinde catladi benimki. Denemis olursun zarari da yok
Esmasin Deletedmom_984 kan testi verdim canlı yumurtamı değil mi diye sonuçları bekliyorum. Bugün yiyim havuç. Birde sorum olacak bu yumurta canlıysa bir kaç gün içinde çatlasa gebelik oluşur mu acaba
Deletedmom_984 Esmasin canim gebelik yumurta catladigi her anda olusabilir adet biter bitmez yumurtlayip hamile kalanlar bile var yumurtlama gunu illa su gun olacak diye bisey yok tabi ki olur onemli olan yumurtanin catlamasi ve spremle yumurtanin bulusmasi 💕 insallah saglikli bir yumurtadir ve olur bebisin moralini bozma iyi dusunelim iyi olsun insallah dua edicem senin icin 🤲🏻🌸
Esmasin Gzmom adetin 3. Günü ve 12. Günü gidiyorum ben ayda 2 defa yumurta yeteri kadar büyüsüyse doktor Orda yapıyor iğneyi büyümediyse ertesine güne ben yapıyorum ama daha sonra birdaha ki adete kadar kontrole gitmiyorum