Rojin__321 Kızlar normalde beyaz akıntım olurdu ama kahverengi kırmızı karışık gelmiş akıntı şuanda kahverengi siyah kanama ve akıntı oluyor neden acaba gebelik söz konusu değildir ve 2 ay önce düşük yaptım
_Fatmanurr_ Rojin__321 rahimde kalan kan varsa eğer o geliyor olabilir mi yada dusukden sonra ilk adetiniz normal olduğunuz gibi mi oldu yoksa az mi benim çok çok az oldu bu ay olduğumda normale döndü adet kanamam gebelik şüpheniz yoksa bunla alakalı olabilir diye düşünüyorum
_Fatmanurr_ Rojin__321 ben ilk adetim de 1 ped veya 2 ped dolmayacak şekilde oldum bu ay ikinci adetimi oldum ama 5 gün gecikmeli oldum. Sizde eğer gebelik supheniz varsa doktora gorunmelisiniz bence ama gebelik şüphesi yoksa sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü dusukden sonra doktor kontrole cagirdiysa eğer bisey olsa orda size söylerdi.
Rojin__321 _Fatmanurr_ yok gebelik yok kontrolde de doktor herşey normal dedi ama niye böyle geliyor onu bilmiyorum namaz kildigim için çok sıkıntı ediyorum bu halle de kilamiyorum