Elifkcs Kizlar kac haftalik hamilesiniz ve kac kilo aldiniz ben ilk hamileligimde bu kadar almamistim ya 23+2 +7 kilo almisim cok mu acaba ben asiri kilo takintisi olan biriyim tabiki onceligim bebegim ama insan ister istemez takiyor
Aslaninannesi_ Elifkcs 31 hafta olucam 7 kilo aldım toplam asıl kilo 30 dan sonra alınıyor csnım biraz dikkat et şekerli tatlı hamur işi bunlardan uzak dur bunlar sana kilo aldırıyor bebeğe bir faydası yok
rosatue Elifkcs kilo olayının %100 anneye bağlı olduğunu düşünmüyorum. Bana vücut da biraz depo yapabiliyor gibi geliyor. İlk gebeliğimde 29 kilo aldım. Ne bir gram şeker ne paketli gıda ne de dışarıdan yemek yemedim. İkinci gebeliğimde ne şeker ne de dışarıdan yememek gibi bir iddiam olmamasına rağmen kilo almadım.
Fatoss_19 Elifkcs ilk gebelikte 20 kilo aldım,şimdi 32+6 haftalık hamileyim 14 kilo aldım😁ilk doğumdan hemen sonra geçti bende bunda da öyle olur umarım
DNZMHMHT Elifkcs yani bence gebedem gebeye değişir. Bende ilk gebeligimde 10 kilo ile doğuma gitmistim ve yanlış hatırlamıyorsam 28 29 haftalık olana kadar da hiç kilo almamıştım. Şimdi ikince gebeliğim ve ikiz gebelik yine 27. Haftaya kadar hiç kilo almadım şuan 3r haftsligim ve 7 kilo almış duirmdayim
Zeydanus İlk gebelıkte. 10kılo aldım dogum sonrası aynı kıloma dondum ıkıncıde 18kılo aldım 9kılo uzerımde kaldı dıetle verdım Şımdı 3cu gebelık 13hafta 3,700almısım enkotusude ben ekmek hamur şeker dıkkat edıyorum alıyorum nasıl alıyorum anlamadım 🥲🥲
Jasmine2426 Zeydanus 37 hafta 9 kilo aldım benimde gidermi ki sanki gitmcirk gibi geliyor sanki ben aldım yapışacak üstüme gibi
rosatue Elifkcs o hafta 11 kilo gitti. Yakın zamanda kayıp 16 kilo oldu. Sonra 2 yukarı 3 aşağı 4 yukarı derken ben o kiloda kaldım. Hepsini veremedim. 3,5 yıl oldu.
Elifkcs rosatue hepsi verilmiyor zaten sporsuz falan ama yinede cok kilo almak iyi degil dogumu zorlastirir diyorlar cevremdekiler o yuzden korkuyorum
rosatue Elifkcs Doğrudur. Ben de doğuramadım zaten. Ne bir açılma ne bir kanala girme. Doktorumun yönlendirmesi ile 40 haftalık sezo olmuştum. Top gibi bir şeydim atın yuvarlansın 🥹😂 halbuki 56 kilo hamile kalmıştım.
mucizegebee 19+3 haftalık hamileyim 4 kilo aldım doktor normal olduğunu söyledi ama bana çok geliyor boğazıma hakim olamıyorum
Alisde Elifkcs valla 49 la hamile kalmıştım ilk oglumda 66 ile doguma gittim simdi ikinci bebemde yine 49 da kaldim suan 32. Haftamdayim 61 kiloyum yine galiba 66 67 gibi sonlancak ama vereceğimi düşünüyorum allahin izniyle herkesin yapisi farklı beni disardan goren kimse 11 kilo aldigima inanmiyor hic almamissin diyor bazisi 2 kilo alir cok siser degisiyor herkeste
58Vildan En önemlisi hamileyim diye aşırıya kaçmamak. Tatlı kı istiyor canınız 2 çatal alıp bırakabilirsiniz. Porsiyonu ayarlamak önemli. Bende gebelik şekeri varmış 35ten sonra biraz kaçırdım hemen yükselmeye başlamış çok olmasa da. Doktor bu zamana kadar sen nasıl 7 kilo aldın dedi şeker de daha fazla alınıyor şuan 38 haftalığız hala +7yim. Vucüdunuzu dinleyin çok yemek demek kilolu bebek demek olabilir ama çocukta allerji dahi oluşturabiliyor dikkatli olmak lazım
mcansu Elifkcs 28+4üz henüz kilo almadım ben İlk gebeliğimde toplamda 7 kilo almıştım 42 de doğum yaptım Hamilelikte kilo almıyorum ben pek sanırım yarıyor. Normalde insülin direncim var acaba bebekle o mu düzene giriyor bilmiyorum bide başta bulantı olup birkaç kilo veriyorum o ara şu an -700/800 gr falanım Ama 7 kilo öyle çok değil biraz dikkatli giderse dengelenir
Kocamanailem_ Elifkcs bende 28 haftalık oluyorum 10 kg almışım gebelik şekerim sınırda çıktı diyet yapıyorum dikkat edin derim
Jasmine2426 Zeydanus inşallah benimde öyle olur 1 kaç kilo kalsa sıkıntı değil veririm bi şekilde ama çoğu gitsin 🥹😂