mucizegebee Normal doğum yapan oldu mu? Daha önce 3 düşük yaptım bu 4.hamileliğim yolun henüz yarısındayım ama merak ediyorum yorumlarınız benim için kıymetli şimdiden teşekkür ederim 🌸
mucizemom8 mucizegebee dusukleriniz kaçıncı haftadaydi acaba sağlıkla kolaylıkla kavuşmak nasip olur inşallah bebeğinize ♥️
mucizemom8 mucizegebee benimde üç defa 6 ve 7 haftada gelişimi durdu düşükle sonuçlandı o yüzden sordum maşallah sağlıkla Allah tamamına erdirsin inşallah rabbim banada sağlıkla nasip eder ♥️
mucizegebee @mucizemom8 sizede çok geçmiş olsun bu durumu anca yaşayan bilir 🥺 inşallah en kısa zamanda rabbim bu güzel duyguyla sizi de taçlandırır🤲🏻 morelinizi yüksek tutun ve akışa bırakın her nasip vaktine esirdir duam sizinle🤲🏻
mucizemom8 mucizegebee teşekkür ederim canım amin inşallah 🙏 Allah sana da sağlıklı doğum nasip etsin vaktin de sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah ♥️ Teşekkür ederim ♥️
mucizemom8 Bebemiz bende öyle canım hiç duymadım kalp atışlarını sizin sebebi neydi öğrenebildiniz mi