1prens1prenses_ Kızlar haftasını uygulamaya göre dolduriunca mi sezeryan günü veriyor doktor yoksa daha mı erkenn? Şuan tam 31 haftalık hamileyim 63 kalmış görünüyor Doğumum ne zaman olur ki tahmini
mcansu 1prens1prenses_ genelde 38-39 arası gün veriyor doktorlar uygulamadan 10-12 gün falan önceye denk geliyor 28 haftalık gebeyim doktor tam gün vermese de 7-10 Mart arası dedi 7 Mart’ta 38 oluyoruz tam
Merve-metin 1prens1prenses_ genelde 38-39 arası alıyorlar bebekleri sezeryan olacaksa eğer doktor bebeğin gelişimine göre karar veriyor şuan ben 32+4 bana şubatın ilk haftası dedi ama net bi tarih söylemedi 6 Şubat olursa tam 38+0 oluyor bakalım
Bnguuu_102 1prens1prenses_ ayy günlerimiz aynı benimde son 63 ve bende sezeryan düşünüyorum kim bilir aynı gün doğurur belki ☺
mcansu 1prens1prenses_ genelde son bir iki hafta kala kesin tarih veriyorlar doktora ben sormuştum laf arasında konuşuldu
1prens1prenses_ Merve-metin ya valla cok zor gidiyor hamilelik dönemim gebelik zehirlenmesi de var Erkenden doğsun istiyorum tabiki önce sağlık
kuzuannesi4234 Şuan benim de 62 günüm kaldı ama doktor normal olursa 1-2 mart bekleniyor dedi bu hesaplama işini hiç anlamadım:) sezeryan olursa da 20 Şubat dedi
Alisde kuzuannesi4234 sezaryende 37. Haftadan itibaren alinabiliyor ama normali beklerseniz 42. 43. Haftasinda bile doguran var o yuzden doktor 1-2 marti soylemistir 🌸
kuzuannesi4234 1prens1prenses_ evett kız bebek bekliyorum ben ve henüz çoğu alisverisi duruyor daha 2 Ay olmasına güvenerek Sağlıkla kucaklarımızı alalım insallah