[silindi] Kızlar vajinal doğumu o kadar istiyordum ki, bugün makat gelişe döndüğünü öğrenince şok oldum 🥲🥲Doktorum 39u bekleyelim dedi, haftaya Çarşamba eğer baş gelişe dönmemiş olursa sezaryen günü belirleriz dedi…. Nasıl bir yol izlemeliyim 🥹
defnevedoruk [silindi] üzülme canım canı sağolsun🌸 benim kızım 22. haftadan doğduğu güne makat gelişti ve çok hareketli bir bebek değildi 39a kadar beklemek istedi doktorum ama dönmeyeceğine çok emindim cünkü cidden hareketli bir bebek değildi. ha kızımda beklemedi 38+2de gelmek istedi orası ayrı. belki seninki döner hareketleri nasıl hareketli bir bebek mi?
Rabiamina [silindi] bebeğin dönmesi için videolar var o egzersizlerle birinin daha o haftalarda dönmüştü bebeği. İnşallah seninki de döner
couleurcerise Ben de 35. haftadayım bebeğim 28’den beri makat geliş duruyor onlar nasıl isterlerse öyle olacak bence moral bozmaya gerek yok dönerse döner dönmezse yapabileceğin bir şey yok egzersiz falan diyorlar ama riskli yani Allah korusun doktora danışmadan öyle şeyler yapma.
[silindi] couleurcerise benim de 28 haftadan beri baş gelişti, bugün kontrolde makat gelişe döndüğünü öğrendim, doktorum döndürmek için egzersiz yapma dedi zaten, napalım dediğin gibi nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin 🥲🌸
[silindi] defnevedoruk aşırı hareketli ama doktor artık zor döner dedi 1 hafta daha bekleyelim bakalım 39da dönmemiş olursa sezaryen günü belirleriz dedi 🥲 ben 2 gündür sanki ayakları aşağıda diyordum eşime, o da anlaşılır mı falan demişti. Şok olduk bugün 🥹🥹
defnevedoruk [silindi] aslında anlaşılıyor kafası tam midemin altındaydı nefes alamıyordum. evet bu haftalarda artık zor diyorlar sağlık olsun sağlıkla gelsin sıkma canını hiç💕
[silindi] Rabiamina doktorum dönmesi için egzersiz yapma dedi canım, önermiyormuş o tarz egzersizleri 🥲
Bnguuu_102 [silindi] alt tarafa doğru ışıkk dayayınca o tarafa dövüyolar diye bir şey duymuştum deneyebilrisiniz çok merak ediyorum tutacak mı acaba
ShutUp [silindi] hayırlısı sağlıklısı neyse öyle olsun üzülme canım. Rabbim bir avazda kucağına almayı nasip etsin 🌸
[silindi] ShutUp aslında üzülmedim kuzum ama ne bileyim vajinal istiyordum hayırlısı neyse o olsun artık 🥲🥲
Bnguuu_102 [silindi] valla kızım bazen telefonun ışığını dayıyor çok güzel hareket ediyor hemen dönüyo böyle değişik değişik diyorum doğuyorum zanneden yapma 🤣🤣 yoktur herhalde zararı ya zannetmiyorum
Aslaninannesi_ [silindi] canım haftan çok ileri burdan duyduğun hiçbirşeyi yapma bebeğin sağlığını suan doktordan başka kimse bilemez benimkide 28e kadar baş gelişti 31 olcaz öğrendim ki makat geliş olmuş 😀 peki dönerken hissettiniz mi
[silindi] Aslaninannesi_ benim de 28den beri baş gelişti bugün makat gelişe dönmüş dedi 🥲 3 gün önce duştayken bi garip ağırlık hissettim karnımda yani hiç böyle hareket hissetmemiştim, hatta korktum doğuruyor muyum falan diye 😅😅 ama doktorum büyük ihtimal o zaman dönmüştür dedi. Canları sağolsun napalım 🌸🌸