beyzatrl Kızlar bebeğimin sağlığında bir problem yok ama kilosu biraz geriden gidiyor doktor minyon olucak muhtemelen diyor ama şu an 2580 gr normalde bu haftada 3000 olması lazım dedi her gün muz kaşar ceviz falan yiyorum ama başka ne yapabilirim böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
Rabia-T beyzatrl Canım sorun yok bende 37 haftalığım ve kilosu 2550 civarı. Doktor sorun yok biraz minyon sadece dedi. Bana hiç şunu ye bunu ye falan da demedi bir hafta sonra görüşürüz dedi. Takma kafana yani yapı meselesi.
esraveduru beyzatrl ben de 36 haftalığım 2400 gr. Doktorum sağlığında bi problem yok yapısal minyon olacak demekki dedi. Sağlıklı besleniyorum kilo yapacak şeyler yiyorum ben de genelde ama o yine alacağı kadar alıyor. Önemli olan sağlığı kafanıza takmayın. Güzel beslenmeye devam edin doğana kadar daha alır bebeğiniz inşallah.
couleurcerise Belki genetiktir sizin yediklerinizle alakalı değildir, sizin eşinizin bile doğum kilosu önemli sizin eşinizin boyu kilosu önemli sağlıklıysa kafanıza takmayın ama sağlıklı beslenin tabii
beyzatrl couleurcerise eşimde bende zayıf doğmamışız ama ben dikkat etsem de az kilo alıyor insanın canı sıkılıyor ister istemez ya 🥹
beyzatrl Secil1991 kilo haricinde bir problemi olmadığını söyledi doktorum sağlığında bir şey yok ama zayıf diyor
Secil1991 beyzatrl bana da genetik olarak sorunlu bir bebek değil ama artık plesanta ona yetemiyor o yüzden almamız lazım dedi. Sizin doktorunuz bekleyecek mi?
beyzatrl Rabia-T bana da öyle söyledi toplumsal algı olmuş ya hepimizin kafasında insan ister istemez geriliyor 🫠🫶🏻
Kadiremine56 Ben son haftalar da doktor önerisinde duymusyum bol bol tahin tüketin diyorlar kilosu az olanlar için
beyzatrl Secil1991 bu hafta 37deyim bir şey demedi 38de pazartesi gidicem tekrar kontrole ama o tarz bir şey söylemedi minyon bir bebek olucak demek ki dedi