Girlmama Kızlar uyku düzenim çok kötü oldu saat 14:00 de kahvaltı yapıyorum çok geç yatıp geç uyanıyorum benim gibi olan var mı
asena9 Girlmama Bence tadını çıkar beben olduktan sonra öğlen uyanmayı da özlersin 😂 benim kız 3 yaşında 2 yaştan sonra geç uyanmaya başladım 9.30-10 gibi çok şükür şimdi yine hamileyim başa sarcaz tekrar 😂
Girlmama asena9 yaaa bende şeyden korkuyorum iyi kilo alamazsa diye o beni geriyor sadece son 2 buçuk ayım ve sürekli gün boyu uyuyup gece bireyler yapıyorum temizlik dahil
asena9 Girlmama kontrole gidiyor musun nasıl kilosu, tabiki vaktinde yatıp vaktinde kalkmak sağlıklı olan ama bebeğinin sağlığı kilosu yerindeyse devam et düzenine stres yapma kendine bence kuzum
asena9 Girlmama ilk kızıma hamileyken ben de dikkat etmiyordum gece geç yatıp öğlen kalkıyordum senin gibi ama bir sıkıntı olmadı ☺️
Girlmama asena9 kilosu yerinde 17. haftada 1 kilo kadardık ama karın çevresi 2 hafta geride genetik dedi benim belim hiç yok çünkü 44 kiloyla hamile kaldım zaten ama her şeyi gayet iyi onun dışında
asena9 Girlmama o zaman sıkıntı yapma kendine bence çok zorlanıyorsan alarm kur 10-11 gibi uyan doğum sonrası da zorlanabilirsin böyle uyku konusunda