isimsizdir Bu hafta kotrole gitcem inşallah 29 haftalıkken gitmiştim en son şuan 31olduk 32 de doktor kotrolum var bebek boy kilolariniz nedir acaba
eliff4 isimsizdir 32+1 gitmiştim 32+3 müsün 4 müsün demişti doktor yok 1 demiştim bende bacak boyu 1 hafta önde dedi doktor
Nananan isimsizdir ben devlet takipliyim bu doktor hiçbir şey demedi kilosunu bile zorla söyledi yarın perinatolojiye gideceğim orda daha iyi öğrenirim
isimsizdir Sb123 pki karın çevresi için doktor birşey dedi mi burdada görüyorum ileri yada geri olanlar oluyor bu tehlikeli birşey mi acaba
Sb123 isimsizdir yok bisey söylemedi bir haftada sorun görmüyorlar ilk kızımında karın çevresi ileriydi sorun olmamıştı
isimsizdir eliff4 bacak karın baş yapısı önde olması yada geri olması beni çok korkutuyor en korktuğum şeyler hiç duymak da istemiyorum her kotrol zamni korkarak gireririm içeriye
Shjazbhahsh isimsizdir yediğin çikolata bile bebeği etkiliyor birde şeker varsa bebek hep ilerden gidiyor karın çevresi vs
Asya140820 Bugün tam 32+1 oldum 1980 küsür dü haftası ile ile tam uyumlu dedi son 2 ay zaten artık bu son aylarda alıyorlar aşırı kilolu bebek yada zayıf değil sağlıklı bir bebek olması yeterli