Eelliiff1234 Rabia_1634 doktor gerekli görmezse riskli bi işlem o hiç o topa girmeyin derim detaylıda zaten doktor yine bakar. Cinsiyete gelince yanılma olabiliyor bende 2. Ye hamileyim hep erkek hissettim 2 si de kız çıktı 😄 hiç sezgilerim tutmadı.
Eelliiff1234 keyfimin-kahyasi-misin 28+3 teyim bende. Varislerim var vajinamda ve çok ağrı yapıyor ayakta kalınca çok yürüyünce. Yemek yaparkende belim çok ağrır. 26 haftalıkken gittiğimde 918 gr dedi şimdi ne oldu bilmiyorum 😊 çok hareketli kızım ama gece gündüz durmadan hareketli doğunca nasıl olucak bakalım 🥰
keyfimin-kahyasi-misin Eelliiff1234 Haraketli olur 😂♥️ilk oğlum oyelydi hiç durmazdi bir buçuk yaşında şimdide hiç durmaz karnimdaki oğlum Sakın Kendini hatırlatır bazense aklımı alır dndje o kadar 😂♥️
Mamacita1 keyfimin-kahyasi-misin 29+3 olduk bizde 💗🐣 Bende aynı şekilde yemek yerken iyi ama yedikten sonra midem patlayacak gibi oluyor 😕 Şu 2 ayı da atlatırsak sonrası inşallah kavuşma olacak 🥹
ozlemcaner keyfimin-kahyasi-misin 37+5 haftalığız🥰 3 gündüre de ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyo bakalım bekliyoruz
Olgun_51 Bügün tam 31 haftalık olduk teyzoşlar bizimle aynı hafta olan varmı acaba zaman azaldıkça heyecan stres oluyorum ilk gebeliğim 💖🐣🧿
Sena12_ Meltem123_ ben normal doğum ilerliyorum şuan ilk doğumum pozisyonda aldı 30. Haftadan bekliyoruz bakalım sağlıkla alalım kucağımıza 💖 bizim ki de ocağın 2. Haftası gibi
Rbya keyfimin-kahyasi-misin 29+4 günlük olduk ikiz gebelikti maalesef birini kaybettim diğeri sağlıklı çok şükür Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🐣🥹🌸
Rabia_1634 iremg35_ hayır yaptırmadım sanırım sıvı da aldırmaktan vazgeçtim renkli ultrasona da beklicem
mervensa keyfimin-kahyasi-misin 20+3 olduk oğluşumla bu zamana kadar sadece karın ağrım oluyordu doktor rahim genişlediği için diyor başka hiçbir sıkıntımız yok şükür sorunu olan herkesede Rabbim yardımcısı olsun inşallah tüm hamişler sağlıkla bebeklerine kavuşur🥰🫶