Aysenurkpehlivan Kızlarr 5+4 ten herkesee selammm varmı benimle aynı dönemde hamile kalan. Belirtileriniz varmıı
Miraaaaam21 Aysenurkpehlivan 5+5 ten selam :) henüz doktora görünmedim :) Allah nasip ederde yarın randevum dünddn damla halinde koyu leke var , iştahsızlık var :)
Accountant Aysenurkpehlivan 5+3 göğüslerimde şişlik var arada da uykum geliyor bol bol su içiyorum sende bol bol su içmeye özen göster 🌟
elif13sena @Aysenurkpehlivan ama hiç bir belirti yok nerdeyse şimdilik sadece biraz sol kasık ağrım var arada bir oluyor
Aysenurkpehlivan elif13sena benimde öyle bel ağrısı ara ara kasık ağrısı midem falan bulanmıyo eşime hiç hamile gibi hissetmiyorum diyorum gülüyo 😂
Senamstf elif13sena ilk öğrendiğim zaman gitmiştim 4 haftalıktı beta 74 tü. En son dün beta verdim 998 olmuş. Randevum da cumartesi günü
Bebekmommy 5+3 den merhaba🌸 1 hafta bel ağrısı yaşadım şiddetli, ara ara regl sancısı gibi kasık ağrısı birde. Doktora gittim her şey yolunda şimdilik maşallah,çok şükür🙏🏻
elif13sena İlk hamilelik mi yoksa benim kızım 8 aylık şu an benim için de sürpriz oldu ama bu da olduktan sonra bi süre ara verecem şu an nasıl olacak hiç bilmiyorum çok karışığım
Bebekmommy Dilaraa55 bende daha hiç mide bulantısı olmadı ama boş gebelik vs şeylerini okudum aşırı stres içindeyim korkuyorum allahım sağlıkla nasip etsin hepimize
Dilaraa55 Bebekmommy Valla ondan ben çok endişelendim ama yapcak bişey yok eğer öyleyse nasip olmicakmış ama sanmiyorum kötü şeyler düşünme ben bi kaç gün önce çok düşündüm sen gibi okudum vs ama oğlumu boşladığımı anlayınca bu sefer kendimi daha kötü hissetim oda kücük daha 15 aylık 🥺🥺 Herşeyi olurun bırak canım hayırlısını dile ✨
Aysenurkpehlivan Bebekmommy bendede mide bulantısı falan yok insan bi tereddütte kalıyo bakıyorum araştırıyo insan ama böyle geçirenlerde oluyomuş rabbim hayırlısını nasip etsin
Bebekmommy Dilaraa55 haklısın acaba onun belirtileri neler insan korkuyor ilk başta şöyle oluyor aman kese görelim sonra aman bebek görelim aman kalp atışı aman eli yüzü düzgün olsun sağlıklı olsun hepsi bir süreç 🙏🏻
Bebekmommy Aysenurkpehlivan bende mide bulantısı yok ama uyku hali var mesela veya ara ara yoklayan ben burdayım diten tatlı kadık ağrısı akıntım da çok mesela şeffaf beyaz hormonelmiş sanırım😂
Dilaraa55 Bebekmommy Gerçekden çok haklısın bi endişeyi atlatınca ardından hemen diğer endişe geliyor🙄