likapaa53 Eyluls_mom artımed mi acaba benimde bar gibi çıktı aynı böyle testim daha koyu çizgisi belli ama yalancı pozitif çıkardığını söylediler🥲
Eyluls_mom Var gibi durmuyor ama ilk 5 dakika da t çizgisinin altında çok zor görünen bi çizgi oluştu adet tarihime iki gün var
minikbebegim06 Başka test varsa onla deneyin artimed hatalı pozitif çıkarıyor diyen var @Eyluls_mom @likapaa53
Eyluls_mom minikbebegim06 başka test yok sabah kızımın ilaçlarını almaya giderken öylesine alayım dedim 3 tane artımed aldım farklı marka yok
likapaa53 Eyluls_mom evet bende dün nöbetçiden aldım 3 tane bilmiyordum sonra forumda görünce moralim bozuldu dün benimde gölge gibiydi bugğn böyşr belirgin şimdi kan vermeye gidiyorum
Eyluls_mom likapaa53 biraz internetten baktım ve herkes aynı sorunu yaşamış bu test ile şaka gibi baya belirgindi çizgi sizde para verip alıyoruz ve yanlış sonuç hani parasını da geçtim insanları boşuna umutlandıran bir firma
likapaa53 Eyluls_mom nefret ettim bundan sonra artımed ve days doctor almayalım canım ikisindende aynı durum yaşanıyo en iysi labaquick erken gebeliğe bile çok para vermeye gerek yok arkadaşım betası 10 du labaquick ile öğrendi
Deletedmom_984 Şu atimedin butun testlerini piyasadan kaldirsalarda bi kurtulsak insanlari uzmekten bikmadilar cok sinirleniyorum