Narincicek Eşim sigara kullanıyor ve her yolu denemesine rağmen ne yazık ki bırakamadı. Bu sebepten dolayı camda içse bile içeriye çok fazla sigara kokusu siniyor. Bu yüzden hava temizleyici almayı düşünüyoruz. Kullanıpta bu yönden fayda göreniniz var mı?
TugbaP Narincicek benimde eşim sigara içiyo ayrıca evde 2 kedim var. Benim de toza alerjim olduğundan aldık 7-8 aydır kullanıyorum. Temizleyici modeline göre koku temizleme özelliği oluyo bizimki onlardan ve çok memnunum
Minnaksever Narincicek bizdeki Xiaomi memnunuz ama bizim evde ekstra sigara durumu falan yok kızım alerjik olabilir diye almıştık değilmiş
Narincicek TugbaP Hangi marka ve model kullanıyorsunuz? Birde içeride cam kapalı içilse bile temizliyor mu?
TugbaP Narincicek Winix Zero Pro modelini aldım ben. Tüm marka ve modellerde temizlenmesini istediğiniz odaya koymanız gerekiyo diğer odalarda etkisi azalıyo. Biz mutfağa koyduk camı pek açmıyoruz ve kokuyu temizliyo. Oda oda gezdiriyoruz 😅
Narincicek TugbaP Filtresini 6 ayda bir değiştirmek mi gerekiyor? Şimdi yorumlara baktım. Öyle yazıyordu. Birde filtre fiyatı oldukça yüksek eğer 6 ayda bir değiştirilecekse.
TugbaP Narincicek kullanıma bağlı çok tozlu değilse senede bir değiştiriliyo sanırım. En üstteki filtreyi 15 günde bir süpürüyorum tozları falan o tutuyor alttaki filtreler için henüz uyarı vermedi muhtemelen bi sene gider bize