Anonimee61 Kızlar belki bugün görürüm 13+2 siz neler yediniz cinsiyet görünsün diye kaç dakika sonra ultrasona girdiniz acaba
GirlandBoy_Mom Anonimee61 bende 11+6 da gittim cumartesi günü erkek dedi ama kesinleştiricez bugün gitmem gerek ilaçlarla ilgili soru sorucam inşallah kesin bişey der 😅
Turuncukadin Anonimee61 çikolata ye gel dedi yedim ama yine göstermedi. Öksürük ve dürtmelerle zorla gördük😅😅
Mey58 Baby_B sanırım cinsiyetle de alakası var kız biraz zor görünüyor yani pozisyon tam net olmadıkça ama erkek hemen belli ediyor kendini sağlıkla gelsin bebeğiniz 🥰🥰
Burnosunn_annesi Anonimee61 13.hafta ortasıydı gittim gördü doktor daha önce sormadım bilerek erken diye tam zamanı oluyo ya
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi aşkım benim bugün gitmem gerek perşembeydi ya bana antibiyotik verdi ama o beni kusturuyor baş dönmesi ve kalp çarpıntısı gibi yapıyor aynı bugün kullanmadım
GirlandBoy_Mom Anonimee61 olur canım neden olmasın benim Doktor’um şak diye söyledi 🤣🤣ama kesinleştiricez dedi
Burnosunn_annesi Anonimee61 olur tabiki haftan normal ve bazen bebek ileride gittiği için ultrason da daahda iyi oluyo tahmin eder bakar
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom geçmiş olsun kuzum benim doktora iletişime geçip söyle iltihap zor oluyo sıkıntı olmasın Allah korusun bende perşembeye randevu aldım bakalım ya heyecanlıyım ikili testide yapacaz inşallah dua et bebeğim 🤲🏻🥰🥰
Baby_B Mey58 evet canim Benim doktorumda söylemedi her doktor farkli 14+5 teki muayenede erken daha demisti