Hulu61 Evde açlık tokluk ölçüyorum tokluk değerlerim iyi ama açlığım 95 100 arası değişiyor sürekli 90 altına inmedi 1 haftadır. Gebelik şekeri olanlar gece kaça kadar yemek yiyorsunuz ve sabah kaçta ölçüm yapıyorsunuz? Acaba çok mu aç bırakıyorum kendimi anlamadım açlık niye böyle
Mavi2121 Hulu61 Benim gebelik şekerim var ünsilin kullanıyorum.akşam yediz -sekiz den sonra birşey yememe dikkat ediyorum .sabah ta 8-9 arası kahvaltı yapıyorum ve sizin gayet iyi zaten doktorlarında istediği açlık 90-100 arası
Kvrck Hulu61 sabah en geç 8.5 da kahvaltınizin bitmiş olması gerekiyor. Akşam da en geç 7 de yemeğini yemiş olmanız gerekiyor. Akşam yemeginden sonra kuruyemiş vs yiyeblrsnz ama meyve ve tatlı onerilmiyor. Ölçümler bu saatlere göre yapılıp rutin düzeninizi de bu seklde oturtmalisiniz
Tubi545 Hulu61 endokrine randevu aldım bana şeker ölçümü kağıdı verdi , günde 7 kez sekerimi ölçmeye çalışıyorum. Bir kez 90 altı görmedim açlık hep 110 ve üzeri 2 kez toklugum 250 ye çıktı onun dışında 150,160 arası.
couleurcerise Gece saat 10’dan sonra mandalina falan yemiyorum yersem 10 birim yüksek çıkıyor akşamları 9 gibi kivi yeşil elma falan yiyorum başka bir şey yemiyorum genelde
Hulu61 @“Mavi2121”#p35157405 1 haftaya göstereceğim değerlerimi 95 sınır demişti doktor bana o yüzden moralim bozuldu. Diyetime de uyuyorum insülin kullanacak kadar şekerin yok dedi doktor tokluk max 160 ı görmüştü diyete girdim. Bende gebelik şekeri yoktu 28. Haftadan sonra değerlerim bir anda artmaya başladı. Kötü beslenme sonucu oldu sanırım şimdi çok zorlanıyorum 🥺
Mavi2121 Hulu61 160 dereceden bile hiç korkma allahın izniyle hiç birşey olmaz sadece yemene içmene dikkat et karbonhidrat yeme şekerli şeyleri aşırı tüketmezsen bu bile hiç sorun olmaz yaşadığım için biliyorum ve hamilelik haftası ilerledikce tabi daha dikkat etmen lazım
Mavi2121 Miyosss Benim 2 inci gebeliğin şekeri erken teşhis ettiler bende 3 ayımda başladım ünsiline 4 dereceyle başladım şuan 8 ayımdayım 22 derece yapıyorum sabah 22 öğlen 22 akşam 22 Gece 28 şeklinde gebelik artıkça ünsilin dereceside artıyor.siz korkmayın ama benim böyle diye sizinde öyle olcak diye birşey yok herkesin hamiliği farklı ve vucudu farklı calısıyor benim demekki şekere karşı gücsüz vucudum ki ünsilini yüksek kullanıyorjm
Hulu61 Mavi2121 Karbonhidratları tamamen kestim tatlı çok nadir bitter çikolata yiyorum canım çekerse 31 haftalık oldum suyu ve kilosu iyi o yüzden biraz rahatladım. Teşekkür ederim tavsiyeniz için
Hulu61 Tubi545 Az önce öğle şekerimi ölçtüm cihazla çok hafif şeyler yememe rağmen 150 çıktı ardına hemen tekrar ölçtüm 190 çıktı 😂 kaç gündür stres yapıyordum cihaz yanlış ölçüyor sabah aç karına kan verip teyit edeceğim sağlık ocağında
Ve_ra Hulu61 hafif şeyler yiyoruz ama glisemik indeksine ve karbonhidrat oranına bakmamız gerek. Doğru ölçtüğüne eminsen ilk çıkan sonucunu baz al canım😌
Tubi545 Hulu61 ya bir de cubuklarda kod yazıyormuş bugün onu farkettim 7 gün boyunca 414 kodu ile ölçtüm oysa cubuk kutusunda 366 yazıyormuş😁 umarım etkisi yoktur
Hulu61 Ve_ra 31 haftalık hamileyim bence alet sıkıntılı ya sabah domates salatalık peynir yumurta yedim 157 çıktı akşam bozdum diyeti tatlı tantuni ekmek falan yedim 120 çıktı 😂 Yani sabah sağlık ocağında açlık vereceğim ölçüp sanırım yanlış ölçüyor alet