startown 4bebelianne biz 4kardeş büyüdük.Aramızdaki yaş sıralaması 4-3-1di.Annem özellikle 4.kardeşşmde çok bunalmış ama hala diyor ki iyi ki böyle olmuş.Siz benim sırdaşım arkadaşımdınız.Birbirinizi büyüttünüz bana hep neşe oldunuz.Kadın naif oluyor kırılgan oluyor ama anne çok güçlü hatta evlatlarının sayısı arttıkca anne daha da güçlü oluyor.Allah yardım ediyor.Şimdi hepimiz büyüdük o zor günler geride kaldı.Annem bizi yanlız büyüttü.Destek olucak anne babası yoktu çok genç vefat etmişler,gutbetteydi akraba yoktu.Babam polisti ve eski jenerasyon adam yani kendi zahmeti 4çocuktan daha zordu.Şimdi annem diyor ki o günleri çok özlüyorum sizinle çok güzeldi.Hepimiz bir yerdeyiz.Umarım sizin de evlatlarınızla musöutlu güzel günleriniz olur.Her anından zevk alırsınız.Evlatlarınız size dost yoldaş olur.Evet çok zor ama geçicek❤️
gulcicek0 4bebelianne yani yanlış anlamayın da havadan mı geliyor bu çocuklar hadi 1. çocuk tecrübesizlik oldu hadi iki de öyle 3 4 bunlar da mı tecrübesizlik yapıyorsunuz sonra diyorsunuz umuda ihtiyacım var
RabiaK27 4bebelianne benim yaş aralığı fazla yok canım büyük kızım 4 yaşında küçük kızım 2 yaşına giricek Nisan ayında 15 haftalık hamileyim nasıl olucak bilmiyorum ama bir şekilde halledeceğiz inşallah rabbim kolaylık veriyor inanki başlarda biraz zorlanıcam ama büyüdükçe rahatlayacağım bunu bildiğim için düşünmemeye çalışıyorum 🌸
gezentianne 4bebelianne Hay maşallahhh🤣🤣🧿 Bu devirde biz 2. yi zor düşünmüşken 4 cesaretine gerçekten şaşırıyorum. Bakım neyse de onlaron geleceğini garanti altına almak,iyi eğitim iyi becerileri kazandırmak cok ciddi bütçe istemiyor mu ya🙈
Belgin25 4 değil ama 1 ay belki daha yakın 3 olucak en buyuk oğlum 5 diğer oğlum 3 ve karnımdaki oğlum😍
Lavinya_21 Sanırım en yakın benimkiler olucak şuan Çok kötüyüm, 2 bucuk yaşında oğlum var 8 aylık kızım var ve ben 10 haftalık hamileyim, Çok küçük hepsi baya Çok zorlanacam 🤔
4bebelianne Lavinya_21 Allah yardımcın olsun. Okul dönemine kadar hepsi evde büyür ondan yana korkma 😊
4bebelianne startown maşallah annenize eminim çok sabırlı bir insandır 😊 Ben fazla tükendim o sebeple çok korkuyorum istemiyorum da vakit daha var en başındayız ama eşim olduysa doğacak diyor. Ne manen ne madden hiç hazır değilim. Böyle düşündüğüm için belki pişman olacağım ama yine de çok canım sıkkın ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum çok zorlandım ben son 2 senede çok yoruldum artık biraz kendime evime çocuklarıma daha çok vakit ayırıp toparlayabiliyorken bu durum beni yıktı
4bebelianne gulcicek0 pardon ne alakası var? Ben bunu diğer çocuklarım için demedim farkındaysanız ki öyle bile olsa bu size yargılama ya da eleştirme hakkı vermiyor.
Canan4 4bebelianne Teşekkür ederim 🩷 Allah razı olsun. Hayır korkmuyorum.( Demirden korksaydık trene binmezdik) 😂😂😂🤭
Lavinya_21 4bebelianne inşallah canım daha yaşım Çok küçük 4 yıldır evliyim bu 3. Covuk son covuk istemeden oldu eşim bile şaşırdı nasıl olur diye. Geleceği varmış yapacal bişi yok
startown 4bebelianne haklısınız.Annelik gerçekten çok zor.Hamilelik doğum çocuklarla ilgilenmek çok zor ama nasib eden mevla gücünü de verir yardım eder inşallah ❤️