AyKizim Merhaba anneler,yaklaşıyor yaklaşmakta olan🙈 nasıl hissediyorsunuz ve de Muğla Fethiye de özel hastane ücretlerini bilen, Lokman Hekim Esnaf hastanesinde Doğum yapacak olan veya yapmış olan var mı?
Maviikaktus AyKizim merhabaaa 🌸 sezeryan 35 normal 32 dediler yılbaşından sonra zam gelecek demişlerdi
Maviikaktus AyKizim heyecan stres korku hepsini bi anda yaşıyorum resmen 🥹 ne kadar kaldı sizin doğuma ? Esnaf hastanesi takipli misiniz?
AyKizim Maviikaktus Evet Esnaf Hastanesi takipliyim.Bende de stres korku heyecan hepsi var.2. Bebeğim olmasına rağmen.Rabbim sağlıkla aldırsın kucağımıza.Fakat varis çok bende.Kadın doğum doktorları pıhtı atmasından korkuyor.Kalp damar cerrahisi uzmanı da haklılar demişti.İnşaAllah sağlıkla geçer ameliyatım.İlk doğumumda korktuğum için Antalyada yapmıştım sadece doğumu orada yapmıştım.Şimdi yine korkuyorum ama Antalya da annemler yaşıyordu taşındılar.Çok zor olucak doğum sonrası dönmek.Esnafı tercih edeceğim.İnşaAllah sağlıkla olur herşey.
Maviikaktus AyKizim hangi doktor takiplisiniz ? Ay Allah korusun hiç bir sorun yaşamadan sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻
AyKizim Maviikaktus Eda Gülmez Hanımla gidiyoruz ilk bebeğimden beri.Dün görüştük şuan zam gelmedi dediler.34.904 mü ney dedi işte 35😅 İnşaAllah da öyle fazla zam gelmez.Siz hangi doktorla devam ediyorsunuz
Maviikaktus AyKizim ay inşallah gelmez gerçekten keşke şimdiden anlaşabilme şansımız olsa 🙈 Yahya beye gidiyorum ben 🥰