Bas00 Detayli ultrasonda sol ventrikulde intrakardiyak ekojen odak izlenmektedir diyor. Doktor kalpte parlaklık gördüğünü söyledi burun ve ense kalınlığı normalde dedi Down sendromlu cocuklarda daha sık görülüyormus başına gelen oldu mu
Ilayda12345 Bas00 25. Haftamda benimde görünmüştü bazen doktorların cihazlarından da kaynaklı olabiliyor canım ben başka doktora gittim 1 hafta sonra hiçbir sıkıntı yok dedi olsa bile tek bir bulgu birşey ifade etmiyor doğumdan sonra bile geçebiliyormuş
Bas00 Ilayda12345 benim abimde Down sendromu doğmuş doktor bu yüzden korkuttu biraz tek bulgu bisey jfade etmiyormus normalde
Bas00 Ilayda12345 ben devlet hastanesinde çektirdim detaylı ultrason canım 2 hqfta önce kendi doktorum birsey söylememiştim özel muayhanesine gidiyordum 2 hafta sonra doktor kontrolüm var tekrar kendi doktorum kaybolmaz dedi ama çoğu kişilerin ilerleyen haftalarda kayboluyormus
Ilayda12345 Bas00 bende devlet hastanesinde baktırmıştım ama bilemedim sen hamileliğini zehir etme bence ben çok ağladım 1 hafta çok üzülmüştüm zehir olmuştu ama bak çok şükür geçti istersen fetal fna testi ya da ammiyosentez yapıyorlar bana demişlerdi ben istememiştim yaptırmak