Ceren1996 Konya şehir Hastanesi’nde 2 li test yaptırdım. Yarın 1 hafta olcak. Kan sonuçları pap.a değerler falan çıkmış acaba grafikte cikmismidir bilenler lütfen yazın. Perşembe gitmeyi düşünüyorum 9 gün olcak ?
Minat9496 Ceren1996 hastaneden hastaneye değişiyor canım benim doktorum iki haftaya çıkmış olur dedi belki 9 güne senin raporlarda çıkar diye düşünüyorum 🙏 şehir hastanesi hasta danışmanın numarasını googleden alıp arayabilirsin çıkıp çıkmadığı bilgisini veriyorlar
Liimon Ceren1996 devlette bile iki günde çıkıyor. Ben göremediğim bütün sonuçları istiyorum detaylı ultrasonu da istedim yazdırıp veriyorlar hemen eğitim araştırmada yaptırdım
Ceren1996 Minat9496 aradım kadın doğum sntraline bağladılar doktorun olduğu yere baglamiyolar. Sistemden baktı kan sonuclari falan çıkmış dedi. Grafik çıktı mi dedim biz onu goremiyoruz dedi
Ceren1996 Mrvsmt2502 ben ilçeden gelicem Perşembe günü gelicem 9 gün oluyor. Grafikte cikmismidir aradım grafiği bilmiyoruz dedi sizin kaç güne cikmisti
Mrvsmt2502 Ceren1996 evet çıkmış oluyor sonuç . Pappa free beta değerleri falan normal değerler içindeyse bana 1 ay sonra gel demişti doktor. Zaten test verirken ense kalınlığı burun kemiğine falan bakmıştır doktor