Papatyaaaammmm Arkadaşlar dün transferimin 11 günü akşam 4 gibi beta ma baktırdım kan değerim 700 çıktı tek embriyo Yüksek olmasıda açıkcası beni korkuttu sevinemiyorum böyle bi durum başına gelen var mı
Ozlemerikci543450 Papatyaaaammmm neden korktunuz anlamadım gayet güzel bi değer çıkmış artışı takip edip sorun yoksa hayırlısıyla bebek gayet burdayım demiş ikiz vs diye korkuyorsanız beta sayısıyla ikizin alakası olmuyor korkmayın bence
Merve-Beyto Papatyaaaammmm değeriniz cpk çok güzel çıkmış hayırlı olsun benimde 9. Gün 110 çıkmıştı bende düşük çıktı diye çok korkmuştum mesela. İki gün bekleyip tekrar test verin artışı gözlemleyin
Papatyaaaammmm Ne bilim arkadasım internetten bakıyorum milletin 200-300 lü rakamlar benim böyle olması korkuttu
Cambardak__ Gayet güzel çıkmış bence sevinin onca emek verdiniz tutmuş ne güzel, bende yeni transfer oldum günümü bekliyorum test için ne gibi belirtileriniz oldu
Papatyaaaammmm Arkadaşım inanırmısın hiç belirti yaşamadım dersem yeridir hiç hemde hatta çok olumsuzdum tutmadı gözü ile baktım hep