Aselgozde123 Kızlar benim en son adet tarihim 25 kasım ben hamile oldugumu bilmeden 6 aralıkda nükler tıpa girmiştim böbrek sintigrafisi için radyasyon almıştım bu hafta hamile oldugumu ögrendim başına gelen varmı bebekte bir sıkıntı olurmu
esca344 Aselgozde123 baslarda olduğunuz için eğer etkilenme olmussa düşük oluyormuş eğer olmadıysa bilin ki herhangi bi etkilenme yok ya hep ya hiç kuralı geçerli diyordu yputubeda doktorların videoları var bakın isterseniz
Parinas Aselgozde123 eşime çekildi sintigrafi. Bana gebelik şüphen var mı dediler o zaman yoktu yok dedim. Olsun yine de çocukları da getirmeyin siz de gelmeyin dedi. Sonrasında da 24 saat aynı odada bulunmak yasaktı. Ciddi bişey gibi görünüyor. Bişey oldu mu bilemeyiz. En iyisi doktorla görüşmek. Bi anomali varsa haftalar ilerdedikçe çıkar bence ortaya. Özellikle detaylı ultrasonda. İçinizi rahat tutun ama doktorla da bunu mutlaka paylaşın ihmal etmeyin bence.
prensesimveannesi Aselgozde123 adetiniz 5 gün sürmüş olsa 6-7 günlük sayılıyor bebek bence bişeu olmamıştır inşallah öyledir doktorlarla paylaşın ama bu durumu bence inşallah güzel haberler alırsınız
Minnaksever Aselgozde123 3 gün sonra falan döllenme olsa atılmıştır vücuttan diye düşünüyorum yine tabi doktorunuzla görüşün de hayırlı haberler alın inşallah
esca344 Parinas peki bunu yaptıranlar hastanede çocuklarla hamilelerle hiç bir araya gelmiyor mu asansor vs 🫢
Aselgozde123 prensesimveannesi adetim yedi gün sürdü girdiğimde de daha üç gün önce adetim bitmişti inşallah çok teşekkür ederim
Parinas prensesimveannesi sintigrafide damardan radyoaktif madde veriliyor malesef. Röntgen gibi emar gibi değil yani. Direkt vücuda karışıyor. Ama 24 saat içerisinde de atılıyor. O anda denk gelmemiştir umarım. Ama ben olsa da düşükle sonuçlanırdı diye düşünüyorum
Aselgozde123 esca344 hayır gelmiyosun zaten başka yerden çıkartıp arabayla gönderiyolar evden çıkmaman gerekiyor
Parinas esca344 gelmemesi gerekiyor. Zaten çıkıp eve gidiliyor direkt. Toplu taşımaya bile binme ya taksi çağır ya özel aracınla gel diyorlar. Aynı evde de karantinada gibi aile bireylerinden ayrı bi odada durmak gerekiyor.
Mrlgdk Yaaa etkilendi yani şuan bende aynı durumdayım korkuyorum açıkçası 1 buçuk haftalık hamileymişim 😢