Merhabalar, aslında her bebeğin düzeni huyu farklı biliyorum ama canım çok sıkılmaya başladı yazmak istedim, oğlum 12 aylık 4. Ayından beri uyku düzeni vardı aslında 9da uyur yemek yemeğe kalkar uyumaya devam ederdi kalkmaları emerken saat başıydı 9. Ayda gece emzirmeyi bıraktım 3 kalkış 2 kalkış derken teke düşürdük, hareketlendikçe geç yatmalarına babasıyla oynasın dedesiyle oynasın derken izin verdim hata bende aslında. Geç yatmaya çok alıştı sanırım şimdi 10 da bile uyusa gece uyanıyor ve en az 2 saat sallattırıyor kendini 2. Ye de hamileyim oturup ağlayasım geliyor sinirden düzeni var iyi derken 2.nin doğmasına 1 ay kala saçma sapan bozuluyor düzen sinirlerim bozuluyor. Dediğim gibi en büyük hata bende aslında hiç o düzeni bozmasına geç yatmalarına müsade etmemeliydim. Deliksiz uyuması için ne yapmam lazım tek beslenme yapıyor gece onuda kessem uyanması bitermi diye düşünüyorum, artık büyüyor daha uzun deliksiz uyur derken tam tersi saçma bir hal aldı hamileliğin son ayının verdiği yorgunluk ve gerginlikte üstüne ekleniyor ağlamamak için zor duruyorum her seferinde tabi çevreninde payı büyük ben bu saatte uyanmaz uyuması lazım olmaz konuşmayın uykusunu açmayın derken uyumaz o bırak biraz oynasın biz bakarız diyenler uykusunu dağıtanlar sağolsun. Bunları diyenler götünü devirmiş uyuyor şimdi ben her gece uğraşırken düşündükçe bunada sinirleniyorum bunalmış durumdayım, postu gece 4de tamda siniri bozan durumu yaşarken yazıyorum hatta 1 buçuk saattir sallıyorum hala uyanık.