TugceOrak mervedmrcn şimdi birine daha çattım bak. ‘Sizce şeker yükleme testi yapılmalı mı ‘ gibi bi başlık açmış. Allahım sen bilinç dağıtırken neredeydi bu insanlar
Pinarkorkmazer TugceOrak yorumunu gördüm 😂😂😂 doğuma kadar evden parmakla şeker ölçeceklerse gitsinler ama ölçmeyeceklerse böyle bir soru çok saçma😂 ayrıca ölçseler de yapılması gerekiyor
TugceOrak Pinarkorkmazer yemin ederim seçerek toplamışlar gibi gerçekten insanın sabrını zorluyorlar ya 😀
Mzzz Pinarkorkmazer zaten size değil lafım neyse o zaman neden Türkiye de ki doktorlar kesinlikle yasaklıyor ben 1 tane doktor duymadım burda çiğ et yiyebilirsiniz diyen çok garip değil mi bence bunun bir nedeni olmali
Pinarkorkmazer Mzzz bence verilen tıp eğitimi ile ilgili bir durum her ülkenin sağlık anlayışında farklılıklar olabilir belki
Mzzz Abilikardesli benim bebeğimde kız yengem karnımı görünce yok bu erkek dedi doğana kadar inanmadı doğum yaptım eşime sormuş cinsiyetini 😂😂😂
Mzzz TugceOrak keşke doktora gitmeyip direk burdan bilgi alsa ya 😂 neyiz biz Hacettepe tıp fakültesi mezunu proflar mi 😂