Anacsevgidolumelek Merveee1 yaa ama o cikinti gobek bagi annesi yaa bir de omurilik cikintisini kestiremiyorum 6-7 haftalikken cekilmis ultrason goruntusu var mi?
seyma281015 ikibebeliana burda 9 hafta 3 günlük ama. Tahmin bile imkansız diyodum ki @Anacsevgidolumelek ısrarla mümkün diyince bi atayım dedim valla. Zira meraktan çatlıyorum 😂
Merveee1 ikibebeliana her gören öyle tahmin ediyor bacaklar baya açık olduğu için doktorumuz da direk söyledi net iki hafta sonra anlaşılır
Anacsevgidolumelek Ikimelekannesi senin bebis kemik durusuna gore erkek gibi :) yukariyi gosteriyor cunku sipa
ikibebeliana seyma281015 bende arkadaşlarımda tahminde bulundum şimdiye kadar tuttu hepsi bakalım kendiminki tutcak mı yarın belli olacak 😂
Anacsevgidolumelek seyma281015 ben de catliyodum baya bir arastirdim cunkuu tabii simdi burda bizim bakmamizla icin rahatlamayacak biliyosun 😁 doktor soyleyip onaylayana kadar ici rahat etmiyor insanin :)
Aylinsngr erda o nub teorisi değil canım bebeğin genital organı kısmında çıkıntı oluyor ordan bakılıyor
Aspenya44 Merveee1 Ikimelekannesi kaç haftalıksın canım benimdr 2 kzıım var 3 e hamileyim zorlanıomusun
seyma281015 ikibebeliana bir kızım var ama bunda da aynı şeyleri yaşadığım için bu da kız gibi geliyor zaten bana da. Bakalım 10 gün sonra tahminde bulunacak doktor 😊 hayırlısı
Ayazfatos ikibebeliana bende gonderebilsem keske resmini ama yapamiyorum 12+0 im 1 tane resim var elimde bugun aldim ama anlayamadim 😕
Ikimelekannesi seyma281015 inşallah ya eşim ailenin tek oğlu bi oğlum olsun yeter artık iki kız bi erkek başımdan ziyade 🤲🏻
Ikimelekannesi seyma281015 benimde iki kısımda belirtiler aynıydı ama bunda çok farklı önce sağlık inşallah