dishonest seyma281015 13 hafta biraz büyük Nub teorisi için o yüzden emin değilim 😉 allah vatana millete hayırlı evlat etsin 🤲🏻
seyma281015 dishonest amin canım inşallah 🙏 öyle mi nub teorisini tam da bu haftalarda bakılıyor diye biliyordum ben anlamıyorum ama inandığım tek şey bu çünkü bilimsel açıklaması var. Sende ona göre yorumlar yapınca sorayım dedim 😊
dishonest seyma281015 bilimsel dayanağı çok çok az. Zaten doğru olsa doktorlar kullanırdı. Bu daha çok tahmin 🤗
seyma281015 dishonest tabiki tahmin ama en azından mantıklı bir açıklaması var. İnternette çok araştırdım. Doktorlar da bunun doğruluğunu kabul etmiş
Anne_Son Sosyolog hızlıresim.com a girip resmî oraya yüklüyorsunuz sonra altında linkler çıkıyor linki kopyalayıp buraya yapıştırıyorsunuz
bicirinannesi dishonest şimdi geldik doktordan canım. Ultrason cihazım eski olduğu için net bişey diyemiyorum ama bi çıkıntı var gibi sanki dedi🤣 %60 erkek %40 kız dedi
bicirinannesi Anacsevgidolumelek şimdi geldik doktordan canım. Ultrason cihazım eski olduğu için net bişey diyemiyorum ama bi çıkıntı var gibi sanki dedi🤣 %60 erkek %40 kız dedi
Anacsevgidolumelek bicirinannesi ayy yavrum yerim onu ben :)) Allah saglikla dogmasini nasip etsin de bizimkiler hep tahmin iste gerci cok net bir rakam da vermemis yani 😂 %50 erkek deseymis keske 😂😂