Bnguuu_102 kahvesever__ benimki bilse merakından o da bir kaynana postu açar dinler buradalieri hahaa bilmiyor onun için 🤣🤣
Symstf kahvesever__ benim kocam biliyor ve telefonunda da yüklü sadece bebeğin gelişimiyle ilgili olan kısmı takip ediyor ama forumdan da haberi var 😂 bazen böyle ya bebeğime birşey olduysa diye korkuya kapılıyorum okuma şu forumdakileri diyor 😂😂
Symstf Bnguuu_102 yok yok o okumuyor ama bazen bazı postları ağzım açık okuduğum için nasıl olabilir böyle birşey diye söylüyorum diyor ki girme şu uygulamaya psikolojin bozuluyor normalde de panik ve evhamlı birisi olduğum için 😂
Aslaninannesi_ Biliyor hatta bazen hamilelikte ilgili bir problem oluyor dur foruma bakıyım yaşayan varmı çözüm neymiş diyo elimden alıp bakıyor 😀😀
DENIZ_55 kahvesever__ benim eşimde biliyor bazen mesaj gelir bak beni seviyor daha çok seni değil diyorum oda karninda senle daha iyi geçinmek için öyle yapıyor yoksa babasını seviyor benim yavrum der🤣🤣 bide bugün hangi meyve oldu diye sorar sonra güler
Ftmnnr kahvesever__ benimkide biliyor hatta bazen kafama birşey takıldığı zaman şey der kadinlara sor bana ne soruyon ben kaç kere hamile oldum sanki der 🤣