Bizde çok kararsızız ama büyük ihtimal derin masal olucak 🙏
deletedmom734 biliyorum.arastrdim ben o anlamda ama yasin suresi olsun diger kuranda olsun herseyi birbirne baglayan baglac o olmassa anlamo olmuyor hic bi kelimenin o manada bakmak lazim anladin😎ben o anlamda baktim.cnku minelim.olmassa hic bisey bi anlam.ifade etmez yani anlami büyük🤗
    Anacsevgidolumelek olsun ya nolcak istiosan koy canim icinden ne geliosa emin ol armiradan yok dilandan hiradan daha iuidir herkeste var o isimler ben sevmiyorum herkeste olan isimleri.herkes koyuyor o.isimleri.etrqfimda herkeste o.isimler var🙄
      Kalimero
      Asel 🌸
      Bende kızıma koydum bu ismi kullanmak nasip olur inşallah çok sevdim ☺️
      Anacsevgidolumelek biliyorum.arastrdim ben o anlamda ama yasin suresi olsun diger kuranda olsun herseyi birbirne baglayan baglac o olmassa anlamo olmuyor hic bi kelimenin o manada bakmak lazim anladin😎ben o anlamda baktim.cnku minelim.olmassa hic bisey bi anlam.ifade etmez yani anlami büyük boyle dusun bi ism.icin kuzum
        Aysima ve hüma cok hosuma gidiyo ama kime soylesem begenmiyo kotu mu ya :)
        erkilicc 😢😢 ühü gercekten ühü yaa valla agzima da oyle guzel oturuyor ki şu isim icime baska isim sinemez yani :( hic bilmiyorum hiicc eger bir sekilde kandirirsan bana da yaz ben de deneyeyim yaa 🤲🤲🤲
          Burcum91 ben zaten her turlu begeniyorum ismi 😁 dedigim gibi tanidik koydu o ismi o yuzden eledik direkt yapacak bir sey yok :/