bian yabancı ülkede yaşıyoruz zannettim. Bu isim onerilerini görünce
Kızıma hala isim bulamadım
Kalimero bende selen ve derin arasındayım.
Burcum91 minel ismine bayiliyorum ama tanidigimin kizinin ismi minel koyamiyorum 😐
Kalimero Rahel Helen Görkem Hiba Amira Benan Benay Menal
Burcum91 Minel arapçada anlamı olmayan bağlaç olan bir kelimedir anlamsız bir isim yani
Anacsevgidolumelek Minel in anlamı de da bağlacıdır arapçada bu şekilde kullanılır mânasız bir isim yani
Kalimero Elis Mina Doğa Berra Serra Akşıl Simay... Elis Mina favorim ama eşim izin vermiyor 😢😢😢
Bizde çok kararsızız ama büyük ihtimal derin masal olucak 🙏
deletedmom734 aslinda kulaga hos geliyor diye begeniyorum ben manasiz bir isim oldugunu duymustum evet.
deletedmom734 biliyorum.arastrdim ben o anlamda ama yasin suresi olsun diger kuranda olsun herseyi birbirne baglayan baglac o olmassa anlamo olmuyor hic bi kelimenin o manada bakmak lazim anladin😎ben o anlamda baktim.cnku minelim.olmassa hic bisey bi anlam.ifade etmez yani anlami büyük🤗
Liya ❤
Anacsevgidolumelek olsun ya nolcak istiosan koy canim icinden ne geliosa emin ol armiradan yok dilandan hiradan daha iuidir herkeste var o isimler ben sevmiyorum herkeste olan isimleri.herkes koyuyor o.isimleri.etrqfimda herkeste o.isimler var🙄
Anacsevgidolumelek biliyorum.arastrdim ben o anlamda ama yasin suresi olsun diger kuranda olsun herseyi birbirne baglayan baglac o olmassa anlamo olmuyor hic bi kelimenin o manada bakmak lazim anladin😎ben o anlamda baktim.cnku minelim.olmassa hic bisey bi anlam.ifade etmez yani anlami büyük boyle dusun bi ism.icin kuzum
Aysima ve hüma cok hosuma gidiyo ama kime soylesem begenmiyo kotu mu ya :)
Kalimero bizim ebrar olucak 😍
Anacsevgidolumelek Yaaa bende Elis istiyorum ve benim de eşim istemiyor. Nasıl kandıracağız bu eşleri:)
Kalimero hayal,masal isimlerini ben beğeniyorum
erkilicc 😢😢 ühü gercekten ühü yaa valla agzima da oyle guzel oturuyor ki şu isim icime baska isim sinemez yani :( hic bilmiyorum hiicc eger bir sekilde kandirirsan bana da yaz ben de deneyeyim yaa 🤲🤲🤲
Burcum91 ben zaten her turlu begeniyorum ismi 😁 dedigim gibi tanidik koydu o ismi o yuzden eledik direkt yapacak bir sey yok :/